ГлавнаяБлогиБлоги Миколи Даневича

Соціальні ініціативи як об’єднуючий фактор для киян

В Голосіївському районі м.Києва було втілено пілотний проект соціальних ініціатив, які були розміщені в ліфтах будинків району і підтримані мешканцями.

Деякі голосіївці розповідають, що завдяки цьому проекту почали посміхатися, поступатися, знайомитись і спілкуватися з сусідами, а «нагадування» про перевірку електроприладів неодноразово виручало. Кажуть, що, навіть, атмосфера в під’їзді змінилася, з’явилась чемність і дружелюбність.

Можливо, проект виявився вдалим тому, що не несе політичного кольору і не дає людям політичного хабара. Якщо подібні проекти розповсюдити по всьому місту, то це може стати об’єднуючим фактором для киян, навіть, якщо об’єднання буде лише навколо свого під’їзду.

Однією з таких вдалих останніх соціальних ініціатив для киян, який хочеться відмітити, є проект Д.Силант’єва щодо проведення по навчальних закладах ранкової зарядки. Зараз займаємось підготовкою нових соціальних ініціатив, які плануємо втілювати в новому сезоні. Буду вдячний за поради, критику і Вашу думку, чи потрібний такий проект.

Микола Даневич Микола Даневич , Громадський діяч
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram