ГлавнаяБлогиБлог Олександра Аронця

Справжні фашисти - це "регіонали"!

Мене зовсім не здивувала наклепницька листівка регіоналів, які діючи чекістськими методами, залякують мешканців півдня України якимись "міфічними нацистами".

Фото: Надано Олександром Аронцем

Виявляється, нацисти - це ми, свободівці, а також, що мене здивувало ще більше, так це те, що до нацистів зачислили і Кличка, який не так давно на російському телебаченні висловлювався нейтрально-негативно про ОУН-УПА.

Але давайте детальніше розберем цю листівку.

Верхній меседж "Они готовы нас вешать". Я скажу, що вони в деякому сенсі мають рацію, адже ми і справді готові, коли прийдемо до влади, пересаджати всіх їх у в'язницю, адже під словом "нас" вони мають на увазі не виборців, а себе, тобто регіоналів звісно. Бачте, як вони вже зараз бояться появи "Свободи" у Парламенті :)

Далі пишуть про те, що коли ми прийдем до влади, то нав'яжем свої порядки і будемо карати за все, що не співпадає з нашими поглядами - так, дійсно. Наприклад царські палаци Межигір'я будуть передані народу, а тих, хто крав з бюджету кошти на їх спорудження і особливо головного короля - ми обов'язково покараємо.

Останній і ключовий меседж "Остановим нацизм".

Давайте розберемся. Адже "партія районів" грубо переводить стрілки. Справжні нацисти і фашисти - це і є самі регіонали, які знищують Україну, розпродують державні підприємства олігархам, знищують малий і середній бізнес, знищують мову держави, знищують людей. Не дивно, що останніми роками, на вотчині регіоналів - Донбасі найвищий рівень смертності.

Тож знову підтверджуємо їхню тезу. Прийшовши до влади ми виженемо цю корумповану антиукраїнську владу, але виженемо не за межі країни, а у в'язниці. І я думаю, що для них не вистачить наявних в'язниць, тому продамо "хонку" збудуємо ще з десяток місць, де проведуть кінець свого життя всі ті українофоби, корупціонери.

Словом, ми зупинимо нацизм!

Олександр Аронець Олександр Аронець , Політичний експерт ГО «Всеукраїнска Люстрація»
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram