ГлавнаяБлогиБлог Олександра Аронця

«Стаття Тимошенко» як вірний метод для зняття з виборів

Спершу наведу коротеньку довідку про ймовірного кандидата від «Свободи», що повинен був балотуватись по одномандатному мажоритарному округу в Полтавській області.

Фото: zik.ua

Селищний голова Юрій Бублик і більшість депутатів у селищній раді села Ковалівка, Полтавського району, Полтавської області, - "свободівці". До селищної ради входять 11 навколишніх сіл, а територія, що охоплює селищна рада, більша за територію міста Полтава. Вже за перший рік діяльності Юрій Бублик з командою однодумців виконав більшість передвиборчих обіцянок, за що односельчани ледь не носять його на руках, і це без перебільшень. Пропоную переглянути відео.

Однак такі успіхи свободівця явно не подобаються чиновникам з райдержадміністрації, які вже вкидають гроші в округ для свого кандидата, бо знають, що люди вже визначились з тим, за кого проголосувати. Тому днями Полтавський районний суд під надуманим приводом засудив Ковалівського сільського голову свободівця Юрія Бублика до 3 років з відстрочкою виконання (умовно) за статтею, аналогічною тій, за якою режим Януковича посадив за ґрати Юлію Тимошенко.

З часу обрання Юрія Бублика сільським головою з боку голови Полтавської районної ради комуніста Степенка розпочалися спроби "приборкати" націоналіста, аби той виконував вказівки Степенка та став частиною корупційної системи. Оскільки Юрій Бублик з перших днів свого керівництва Ковалівською сільрадою продемонстрував принциповість та розпочав боротьбу із розкраданням землі та "оптимізацією", проти свободівця було сфабриковано кримінальну справу. За дивним "збігом", вона аналогічна статті, за якою було засуджено одного з лідерів опозиції Юлію Тимошенко.

Фото: poltava.pl.ua

Юридичні тонкощі справи можна прочитати у заяві прес-служби, але від себе зазначу, що маючи судимість, згідно законодавства, не можна балотуватись на виборні посади і такі схеми усунення від виборів, щодо «прохідних» кандидатів, влада вже використовує про всій країні. Таким чином в підсумку вибори будуть проходити за старим радянським сценарієм, де по-перше був лише один кандидат, по-друге використовували сталінський принцип: «не важливо як голосують, важливо як рахують». Тому вже зараз люди повинні готуватися до того, що після дня голосування потрібно виходити на вулиці і відстоювати свою громадянську позицію, відстоювати право жити в країні без Януковича!

P.S. Нещодавно писав блог про вибори Обухівського міського голови, ситуація не змінилась: Партія Регіонів брутально фальсифікує вибори!

20 лютого 2012 року Київський окружний адмінсуд постановив виключити зі списку кандидатів на посаду міського голови Обухова, що на Київщині, представника від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Валерія Воробця. Не зважаючи на очевидні докази правильності подачі документів кандидатом від "Свободи" та одностайно ухвалене членами виборчої комісії рішення про його реєстрацію кандидатом на посаду міського голови Обухова, суд виніс вердикт на користь Партії регіонів, яка виступила позивачем у цій справі й вимагала скасування реєстрації свободівця.

Олександр Аронець Олександр Аронець , Політичний експерт ГО «Всеукраїнска Люстрація»
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram