ГлавнаяБлогиБлог Ігоря Ткачука

Владі не вигідне підписання Угоди про асоціацію з ЄС – бо доведеться забути про збагачення за рахунок корупції

Нинішня влада всіма своїми вчинками демонструє, що їй не потрібне підписання Угоди про асоціацію. Їй це просто невигідно. Адже хто захоче щось змінювати, коли налагоджені корупційні схеми дозволяють легко та регулярно збагачуватися?

Фото: Макс Левин

Тому уряд намагається під будь-яким приводом заморозити ситуацію з підписанням Угоди про асоціацію з ЄС. Чого варте лише вирішення питання Юлії Тимошенко. А це ж є однією з ключових вимог Євросоюзу!

Партія регіонів не погоджується навіть на лікування колишнього прем’єра. Поки влада аналізує думки науковців та академіків з цього приводу, Тимошенко продовжує перебувати за ґратами, а це в свою чергу ставить під сумнів позитивне вирішення ситуації з євроінтеграцією.

Мало того, провладну більшість взагалі не цікавлять проблеми українців. Держава «по вуха» в боргах, людям масово не виплачують зарплати і пенсії, постійно знижується рівень ВВП, а інвестори обходять Україну десятою дорогою.

Замість того, аби результативними реформами якось покращити ситуацію в країні, на засіданні Верховної Ради депутати обговорюють постанови про відзначення сторіччя від дня заснування Карадазької біологічної станції, проект постанови про відзначення 50-річчя відкриття Північно-Кримського каналу, проект постанови про відзначення ювілею майстрів гуцульського різьбярства та ще купу всіляких питань, які аж ніяк не мають першочергового значення.

Маємо продовжувати відстоювати майбутнє України і робити все можливе, аби Угода у Вільнюсі була підписана.

Ігор Ткачук Ігор Ткачук , Депутат Вінницької міськради, "УДАР"
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram