ГлавнаяБлогиБлог Ігоря Ткачука

«Этот город - самый лучший город на земле»

Найбільш вражаючою новиною минулого тижня (і, що найприємніше - новиною зі знаком «плюс») я назвав би інформацію, оприлюднену журналом «Фокус». Впевнений, що зі мною погодиться більшість вінничан, які вважають себе справжніми патріотами. Тепер не тільки ми знаємо, що живемо у найкращому з українських міст – це підтверджують і «офіційні» джерела. Що ж, іншим нашим співвітчизникам залишається лише заздрити вінничанам.

Фото: klimchek.livejournal.com

Цілодобові автобуси, Wi-Fi у трамваях і центрі міста (до речі, цього не може собі дозволити навіть Лондон!), «прозорий офіс», відсутність великих заторів на дорогах (у тому ж Києві – це просто жах!), дивовижний фонтан – це ті надбання, що найбільше вразили суддів і допомогли Вінниці здобути славу найкомфортнішого для проживання міста.

З іншого боку, не можу погодитися з редакцією «Фокуса» і розділити радість чиновників стосовно реорганізації системи охорони здоров’я. Навпаки, ця безглузда ідея заслуговує на іншу номінацію – на кшталт «Срібної калоші» у шоу-бізнесі. Але той, хто на собі не відчув усіх принад «покращення» нашої медичної сфери, не зможе зрозуміти масового невдоволення вінничан. Тому й не дивно, що горезвісна медична реформа у статті описується як позитив. Для вінничан це прикрий акцент…

Але - знову про хороше. Зрозуміло, що перемога у рейтингу цього відомого видання звалилася на нас не просто з неба. Кожний бал, нарахований Вінниці - це результат ефективної роботи команди однодумців, міського голови, депутатського корпусу, громадських організацій, медиків, учителів, транспортників, будівельників і всіх тих, хто щодня добре виконує свою роботу. Відчуваю надзвичайну гордість за високу оцінку рідного міста, адже у цій перемозі є заслуга кожного з нас. Справді, дуже приємно, коли твій багаторічний сумлінний труд бачать і шанують інші – це ще більше надихає на плідну працю.

Незважаючи на лідерство у рейтингу і високе звання «Краще місто України», ми з вами добре знаємо, що заспокоюватися рано, є багато недоліків, невирішених питань, нових планів. Однією з найболючіших проблем залишається якість та цінова політика надання послуг ЖЕКами, водоканалом, тепло- та енергопостачальними організаціями. Дороги і тротуари Вінниці ще не всі такі, якими повинні бути; зайнятість населення і побудова нових виробничих потужностей - це головне завдання. Але все у наших руках, і тільки від нас залежить, якою побачать Вінницю наші діти. Особисто я і мої колеги не зупинятимемося на шляху вдосконалення рідної Вінниці та створення сприятливих умов проживання її мешканців. Хочу, щоб спільно з вінничанами ми продовжували створювати найкраще місто на землі.

Ігор Ткачук Ігор Ткачук , Депутат Вінницької міськради, "УДАР"
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram