Блог Валерія Деми

Віце-президент інвестиційної компанії SigmaBleyzer, голова Наглядової Ради Благодійного Фонду розвитку Харківської області

Валерій Дема

Валерій Дема закінчив Харківський авіаційний інститут у 1985 році, після чого займався науковою діяльністю. Має декілька наукових публікацій та більше двадцяти патентів та авторськіх свидоцтв.

Крім цього, має декілька додаткових освіт- Московський інститут патентного та авторського права, курс міжнародного фінансового менеджменту в Кельнському університеті в Німеччині, курс економіки та бухгалтерського обліку в Харківському інженерно-економічному інституті, та курс господарчого права в Харківському юридичному інституті.

Заснував фінансово-промислову групу SIGMA у 1989 році та очолив її як генеральний директор. Дещо згодом, в 1994 році, фінансово-промислову групу SIGMA придбала компанія SIGMA Ventures, Inc, що входіть до складу міжнародної інвестиційної компанії SigmaBleyzer Investment Group, в якій пан Дема став віце-президентом, відповідальним за розвиток нових бізнесів та кризове управління.

Все записи блога