ГлавнаяБлогиБлог Володимира Карплюка

Ми зробили те, у що мало хто вірив

В Ірпені, вперше за 24 роки, відкрили комунальний дитячий cадок. Мало хто вірив, що комунальний. Мало хто вірив, що це можливо за чотири місяці. Але ми це зробили.

Новий дитячий садок назвали «Бджілка». Розташований він у центрі міста. Розрахований на 75 місць. Звичайно, це не вирішує проблему у місті, яке лідирує за показниками народжуваності і кількістю переселенців, і де в електронній черзі у дитячі садки перебуває понад 4000 дітей. Але ця подія дарує нам надію – життя в Україні може змінюватися на краще. У новому садочку є спортивний і музичний зали, творча майстерня, кімната інтелектуальних ігор, кабінет іноземної мови. У дворі обладнали ігрові майданчики з навісами для тіні, пісочницями і малими спортивними формами, висадили молоді дерева. І все це – за рахунок коштів бюджету розвитку міста, завдяки прозорим правилам гри з місцевим бізнесом.

Хочу публічно подякувати підприємцю Віталію Ліневичу, чия компанія будувала цей садок. Сподіваюся, що й інші підприємці братимуть з нього приклад.

Відкриттям «Бджілки» ми не обмежимося. Визначаючи пріоритети на поточний і наступний роки, на перше місце ми поставили «дитяче» питання. Будемо будувати дитячі садки, поки не закриємо проблему. Думаю, що нам знадобиться на це декілька років. Ще два садочка відкриємо вже наступного року: по вул. Курортній і по вул. Сковороди.

Володимир Карплюк Володимир Карплюк , засновник Фонду відновлення Ірпеня
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram