Сьогодні мандат, завтра паспорт. Мафія "вбиває" депутатів

Сьогодні кількох колег позбавили мандатів... Влада розіграла цілу "лялькову виставу" з судами, оскарженнями, заявами про верховенство права та Конституцію. А реально, просто "вбила" кількох депутатів, яких на мажоритарних округах обрали украінці.

Фото: Макс Левин

Відповідально заявляю: це замах на парламентаризм. Мафія почала знищувати Верховну Раду Украіни. Президент має злочинний план захоплення влади, руйнування парламенту у цьому плані - перша і визначальна задача. Позбавленння мандату, за задумом авторів має "дисциплінувати" більшість в питаннях голосування за злочинні законопроекти. Це спосіб банального шантажу депутатів від ПР та "ніби незалежних". До такоі крайності більшість вдалася через намір у майбутньому провести низку рішень які мають визначити долю майбутніх виборів Президента. Мені відомо про те, що ПР планує нагородити Нацбанк правом друкувати бюлетні, остаточно підмяти під себе ЦВК і накінець змінити режим запровадженння надзвичайного стану аби блокувати будь-які акціі протесту. Щось схоже депутати від ПР вже вносили на розгляд профільного комітету з нацбезпеки та оборони.

Я свідомий того, що єдиним шляхом протидіі мафіі є народний опір. Ефект Врадіівки насправді порятунок для краіни. Це добре, що миколаівська глибинка стала символом відродження украінськоі демократіі і маяком на шляху до справедливості. Я давно казав: Украіну врятує 451 депутат, тобто люди біля райвідділків, люди біля Ради і кабміну, люди, сотні тисяч людей під стінами офісу Президента.

Повернемося до депутатів у яких відібрали мандати. Іх врятувати, врятувати парламент, може тільки народ. Народ ненавидить Раду, але вона, все ж обличчя народу. Можемо мовчати і плюнути собі в обличчя. Але при цьому слід памятати. Сьогодні забрали мандат у депутата, завтра у тебе заберуть паспорт, роботу, майно, згвалтують твою дружина або доньку.

Вставай, бери свою зброю - гідність. Захищай свою родину і землю!

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram