ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Воскрес Христос - і впали демони!

Сьогодні - Великий День.

«Де твоє, смерте, жало? Де твоя, пекло, перемога? Воскрес Христос, - і ти переможене; воскрес Христос, - і впали демони; воскрес Христос, - і радіють Ангели; воскрес Христос, - і постає життя; воскрес Христос, - і жодного мертвого не стало у гробі…» (св. Іван Златоуст)

Браття і сестри, щиро вітаю Вас з Великоднем! Відчуйте всесильну любов Бога до нас, грішних! Любіть один одного та підтримуйте!

Це моє улюблене свято. Зазвичай на Великдень я їду на Святу Землю і зустрічаю найбільше свято в житті кожного християнина в Єрусалимі. Я мрію, щоб у кожного українця була така можливість. І я все для цього зроблю.

Але цього року мене запросили в декілька храмів, я пообіцяв прийти, а своє слово я тримаю. Тому Пасху ми зустріли в Києві, ходили з дружиною Росітою і донькою Владиславою святити великодній кошик. Ми відвідали всенощну службу Божу в Києво-Печерській Лаврі, Володимирському Соборі, Храмі Василя Великого, Феодосійському монастирі - і всюди ми бачили, як палає радість в очах людей.

На жаль, моя мама Любов Павлівна не змогла з нами піти, їй дуже болять ноги, бо вона все життя пропрацювала на будівництві - тягала відра з цементом. А сьогодні в неділю ми зустрілись всією нашою великою родиною за святковим столом.

Разом помолились за себе, за дорогих нам людей і за Україну, споживали свячені страви і бились крашанками.

Паски в нашій сім'ї печуть разом Росіта з її сестрою Лолітою та їх мамою, моєю любою тещею Риммою Олесандрівною. Це найсмачніші паски на світі, бо вони готують їх з добрим серцем і чистими помислами. А моя маленька художниця Владислава рік у рік все майстерніше розмальовує писанки.

Настрій такий чудовий, що вирішив ділитися радістю і з незнайомими людьми теж. Сьогодні гуляв по Києву і в честь Великодня згідно давньої української традиції христосувався з людьми: вітаючись "Христос Воскрес! Воїстину Воскрес!" і тричі цілуючись.

Найголовніше, що ми маємо пам'ятати в цей день і завжди: Бог вчить нас любити і цінувати один одного. Господь так сильно нас любить, що віддав Сина Свого за наші гріхи. Ісус Христос був розіп'ятий на хресті саме за наші гріхи. Завдячуючи цьому ми маємо шанс на спасіння.

Христос Воскрес!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram