ГлавнаяБлогиБлог Оксаны Продан

Яценюк знищив конкурс на посаду голови ДФСУ

Я подавалась на відкритий конкурс, поважаючи членів Ради з конкурсного відбору та сподіваючись, що настав час зміни корупційноі системи.

Фото: www.dyvys.in

Не раз під час конкурсу прийняття рішення переносили, а 23-го квітня, після доповіді кожного кандидата, всупереч попереднім обіцянкам, рішення Рада не озвучила, хоча оцінювання кандидатів робила. Не озвучили вони рішення і вчора...

Я розумію ідею Наталі Яресько, яка вперше ініціювала прозору процедуру визначення керівника ДФСУ і розумію мотиви Арсена Яценюка, який зробив все, щоб зберегти існуючу фіскальну систему.

Знаю, що саме Яценюк був особисто проти моєї кандидатури, що саме Яценюк наполіг на спотворенні та нівелюванні відкритого конкурсу, на недопущенні зміни існуючої каральної та корупційноі ДФСУ. Готова і до бруду, яким він чужими руками виправдовує своі вчинки.

Шкода, що не зараз, але я впевнена, - ДФСУ стане сервісною службою, а уряд України буде працювати на створення та розвиток українського бізнесу та робочих місць. Без Яценюка.

Дякую усім, хто підтримував мене під час конкурсу! І друзям, і підприємцям, і працівникам, і чиновникам, і митникам з податківцями, і членам Ради з конкурсного відбору! Дякую усім Вам за те, що як і я, вірите в майбутнє Украіни! Воно буде, обов'язково буде достойним та щасливим, адже це був не останній, а тільки перший конкурс!

Оксана Продан Оксана Продан , Народний депутат 7 і 8 скликань, Радник Голови Асоціаціі міст України
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram