ГлавнаяБлогиБлоги Миколи Даневича

Чи можна у «Беркута» забрати назад свій подарунок?

Сьогодні виповнюється 25 років від дня утворення підрозділу міліції спеціального призначення «Беркут». Який сьогодні «Беркут», знає вся наша країна та й слава його вже пішла на весь світ. Я також, як і багато сьогодні українців, відчув «кийки правосуддя» на своїй спині.

Хоча кажуть, що про зроблені добрі справи не жалкують, але останнім часом мене не покидає сумління про одну, на мою думку, благочинну дію з боку громади Голосіївського району м.Києві і мене особисто. Більше 5 років тому до мене звернулось керівництво спецпідрозділу «Беркут» з проханням допомогти з будівництвом каплички на території цього підрозділу, щоб бійці, які заступали на службу могли отримати Божий захист. Я відгукнувшись, зібрав однодумців і ми за півроку в співпраці із священнослужителями звели на території спецпідрозділу для бійців очікувану ними капличку, яку нарікли ім’ям О.Невського.

Це був наш подарунок працівникам київського «Беркуту» до 20-річчя спецпідрозділу. Добре пам’ятаю святкування, на якому, також, були присутні (тепер колишні) міністр МВС Ю.Луценко і начальник столичної міліції, генерал В.Ярема. (Сьогодні ж цей беркут на Ю.Луценку і В.Яремі «відточує» свої кийки).

Я не знаю, як за 5 років змінився особистий склад бійців цього підрозділу, але тепер, на фоні останніх подій, в мене виникли сумніви, що бійці ходили до тієї каплички і думаю чи потрібна, взагалі, вона там. Ось і прошу Вас, шановні друзі, порадити мені чи можна забирати назад подарунки. (Мабуть же є місця де капличка більш потрібна).

Фото: Микола Даневич

Фото: Микола Даневич

Микола Даневич Микола Даневич , Громадський діяч
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram