ГлавнаяБлогиБлоги Миколи Даневича

1 вересня маленькі кияни йтимуть до школи через «розливайки»

Цього року 1 вересня першокласники столиці познайомляться із наливайками та барами раніше ніж зі своєю школою, адже сьогодні в Києві доріжки, які ведуть до «храму знань» встелені літніми майданчиками ресторанів, барами, «розливайками», кіосками зі спиртними напоями та тютюном.

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі неодноразово пропонувала органам місцевої влади заборонити торгівлю алкоголем в межах 100 м. навколо навчальних закладів, але київська міська влада ці рекомендації ігнорує. Міністерством освіти України було розроблено концепцію Загальнодержавної цільової соціальної програми "Формування здорового способу життя молоді України" на 2013-2017 роки, але чому міські чиновники столиці проти формування здорового способу життя маленьких киян, якщо дозволяють розміщення тимчасових споруд з алкоголем та тютюном біля навчальних закладів? Чи хотів би О.Попов та його команда, щоб їх діти йшли до школи поряд спиртних рядів та табачного диму?

До нового навчального року залишилось менш ніж 3 тижні і часу, щоб прибрати «розливайки» від школи залишилось не багато. Але якщо ця влада саме таким бачить майбутнє наших дітей, то що тут скажеш…

Микола Даневич Микола Даневич , Громадський діяч
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram