ГлавнаяБлогиБлог Олександра Аронця

Синьо-жовтий прапор – теж нацистська символіка?

З подивом прочитав новину що за банер із зображенням нацистської символіки та використання піротехнічних засобів у грі 1 туру Прем'єр-ліги з "Волинню", львівські "Карпати" оштрафовані на 35 тисяч гривень.

Відразу ж подумав, що ж це за нацистська символіка на стадіонах, адже, чесно кажучи, ніколи не бачив такої.

Виявляється - це червоно-чорний прапор ОУН-УПА і зображення Степана Бандери!

До поки в Україні будуть екс-комуністи і їх нащадки, які сидять на кожному бюрократичному кріслі, які керуються старими кгбістськими законами і ведуть совєцьку пропаганду, до тих пір незалежної країни в принципі бути не може! Адже інформаційна незалежність в дану інформаційну епоху  прирівнюється до суверенітету. Не дарма кажуть, хто керує мізками людей - керує країною. Не здивуюсь, якщо настануть часи, коли на стадіон заборонять приносити національні прапори України...

P.S.

Кілька днів тому соціальна мережа Facebook заблокувала мою персональну сторінку. Я пов’язую це з моєю жорсткою негативною позицією щодо Партії регіонів. Очевидно, що їх команда тролів масово наскаржилась на мене адміністрації фейсбука, а в таких випадках відбувається блокування доступу до сторінки. Нещодавно схожі ситуації були у Лещенка, Кіпіані та інших опозиційно налаштованих людей.

Олександр Аронець Олександр Аронець , Політичний експерт ГО «Всеукраїнска Люстрація»
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram