ГлавнаяБлогиБлог Дениса Криги

Рейтинг клубів України. Новий сезон.

У новому сезоні ми розвиваємо свій, не побоїмося цього слова - унікальний, футбольний проект під назвою ''Рейтинг клубів України''

Щоб не повторюватись, правила нашого рейтингу можна прочитати в попередньому блозі. А ось тут можна побачити, як виглядав рейтинг тиждень тому і порівняти.

У всіх Лігах минуло по три тури, плюс один раунд у Кубку України і Лізі Європи, тому можна прослідкувати певні переміщення команд у нашому рейтингу:

Алчевська сталь піднялась на дві сходинки а Олександрія на одну. Все завдяки власним перемозі і нічиїй та поразках умовних опонентів.

Продовжують свою ходьбу «по трупах» Суми. Після звітного туру вони обійшли почивший в Бозі Фенікс-Іллічівець і тепер займають 40-у сходинку.

З 47-ї на 45-ту сходинку злетіла тернопільська Нива. Все завдяки перемозі у Кубку України. Єдність і Бастіон відповідно на одну сходинку посунулись.

Авангард і УкрАгроКом дружно здійснили стрибок з 63-го і 64-го місця на 61-е і 62-е відповідно. У ролі невдах у цій дуелі виступили не існуючі сьогодні Верес і Чорноморець-2.

Макіїввугілля завдяки двом нічиїм на тижні зуміло за додатковими показниками обійти неіснуючий вже Львів-2 і гордо посісти 79-у сходинку п’єдесталу.

Ялтинська Жемчужина завдяки перемозі в Кубку України здійснила спурт нагору одразу на п’ять позицій: з 89-ї на 84-у.

На чотири сходинки піднявся одеський СКА: з 90-ї на 86-у.

Але прорив тижня здійснив, також завдяки Кубку, аматорський Гвардієць – з останнього 94-го місця на 87-е!

uFootball.com.ua

Денис Крига , ​Журналіст, редактор, футбольний оглядач ufootball.com.ua
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram