Кадри вирішують все

Друзі, в рамках конструктивної критики – очевидно, що найбільш слабка сторона нинішньої влади, це неефективна і недолуга кадрова політика (як на мене, прикладів – безліч).

Фото: http://versia.ru

Заради вищих національних інтересів, нашим очільникам треба себе пересилити і не призначати на відповідальні посади людей через особисту чи політичну лояльність, або з якими їм психологічно комфортно.

Так, фахові люди подеколи бувають «колючими», можуть «викинути коника»... Але критерій повинен бути один – професіоналізм і патріотизм!

І неправда те, що серед українців немає чесних та достойних, і нібито через це запрошують на відповідальні посади іноземців – є тисячі молодих людей з якісною освітою, які мають досвід роботи, в тому числі і за кордоном, та які хочуть послужити Батьківщині, проте їх не помічають і не дають вийти на рівень прийняття рішень.

Звертаюсь до керівників держави – приберіть кумів, сватів, партнерів по бізнесу, друзів і однокласників, запустіть соціальні ліфти, відкрийте шлях для талановитої української молоді!

Таблиця публікується з дозволу Е. Лібанової.

Андрій Павловський Андрій Павловський , Експерт з питань соціальної політики
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram