ГлавнаяБлогиБлог Андрія Межерицького

А давайте вибори кожен рік проводить

Чим пахнуть вибори? Мені вибори пахнуть свіжим асфальтом. Ця класична технологія працює й у Змієві, проте є місце у столиці Зміївщини, де, напевне, ці виборчі «чари» не діють, і «передвиборчий асфальт» оминає це місце – це дорога біля ринку на залізничному вокзалі (пров. Залізничний), і далі – до складів та гаражів.

Фото: Андрій Межерицький

Покладений ще на початку 90-тих, асфальт жодного разу не ремонтувався, за виключенням невеликої ділянки. Ані пройти, ані проїхати. А взимку цей заледенілий «танковий полігон» не подужаєш ні на колесах, ні на своїх двох. Проте осінь цього року особлива – виборча. Саме тому і з’являється у людей надія, що якщо не спромоглась міська влада за 5 років зробити дорогу, то хоч перед виборами людям очі позамилюють.

У вирішенні цієї проблеми люди попросили допомогти мене як депутата Зміївської міськради та звернулись до мене з письмовою заявою. В свою чергу мною було направлено депутатське звернення до Зміївської міськради щодо необхідності проведення ремонту асфальтного покриття на пров. Залізничному по всій довжині.

Маю надію, що вже цієї осені приємний запах нового асфальту просигналізує про те, що на одну проблему у Змієві стало менше – зникнуть ями біля базару и перестануть люди казати, що їм «набридло підвертати тут ноги і бити «ходовку».

…А давайте вибори кожен рік проводить! Можливо, частіше тоді зміївчани будуть відчувати запах свіжого асфальту і бачити швидке очищення місцевих рад від непотребу у вигляді нерадивих депутатів та знахабнілих чиновників.

Андрій Межерицький Андрій Межерицький , Депутат Зміївської міської ради Харківської області,
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram