ГлавнаяБлогиБлог Зоряна Шкіряка

Як відбудеться наступна сесія Київради? "Поповський" сценарій політичної афери

Брехня, провокації, бійки і "Беркут"... Влада активно готується до проведення сесії нелегітимної Київради.

Як Банкова збирається провести сесію Київради? Спробую викласти свою версію і сценарій цієї майбутньої "ригівської" політичної провокації, яка, безперечно відбудеться. Питання в даті, але в серпні - точно. Для них це питання "життя і смерті".

Фото: Макс Левин

По-перше, потрібно розуміти, що "регіонали", на чолі з Поповим, підуть на проведення наступної сесії Київради, тільки тоді, коли будуть переконані, що вона відбудеться. Наразі, вони готують "підгрунтя" для цієї антиконституційної політафери. А саме, змушують керівників усіляких профспілок, бюджетних підприємств, директорів шкіл та головних лікарів медичних закладів, ламати свої колективи "через коліно" і підписувати петиції про вимогу проведення сесії. Причина всім відома: буцімто, невиплата надбавок і т.д. В той самий час, вони активно готують "гопників" та "заробітчан" які стануть майбутньою масовкою під КМДА, в призначений ними день.

Отже, для того, щоб їхня незаконна сесія відбулася їм потрібно:

1) Кворум. Більшість депутатів, звичайно, вже роз,їхалися. Значить, потрібно буде всіх зганяти.

2) Проплачена масовка, в кількості 1000-1500 ( може й більше, на скільки грошей не поскупляться) чоловік під Київрадою.

3) Формальнеа причина, щоб "відбілити" незаконне зібрання. Власне, те, що вони зараз і роблять. Начеб-то, відреагують на гнівні вимоги підприємців та бюджетників щодо проведення сесії.

4) Їм буде необхідний потужний десант народних депутатів з ПР, щоб "віджимати" опозиційних. З цим також проблема, у відпустці. Але питання для них життєво необхвдне, тому, гадаю, що чоловік 30-ть можуть нагнати.

5) І звичайно, цілковита підтримка "Беркуту", яка гарантована.

Согласно закону Украины «О статусе депутатов местных советов», полномочия депутатов Киевсовета предыдущего созыва заканчиваются после объявления результатов следующих выборов. А полномочия самого совета как коллективного органа местного самоуправления в соответствии с Законом «О местном самоуправлении» заканчиваются в день открытия первой сессии местного совета нового созыва. То есть этот Киевсовет легитимен, пока не будет избран новый в порядке, установленном законодательством

— Анатолий Москалюк, адвокат

Сценарій такий: У призначений день і час, з самого ранку, під Київрадою збираються "обурені та небайдужі", типу, бюджетники та підприємці, разом з підготовленими "гопниками-бойовиками". Звук, можливо і сцена, плакати і виступи з вимогою зупинити "незаконні дії опозиції, що заважає і шкодить життєдіяльності міста". Всі виступаючі закликають депутатів виконувати свої прямі обов,язки і не зважати на "опозиційний демарш".

 Зрозуміло, що зі сторони опозиційних сил, також, будуть люди зі своїми, абсолютно правильними і законними вимогами: про недопущення роботи Киїівради, що є нелегітимною. Хочу додати, справжні і щирі патріоти, Кияни.

"Гопники" з ПР ( а можливо підставлять когось з реальних вчителів чи лікарів) спровокують конфлікт, бійку з опозиціонерами. Після чого, "доблестні орли Захарченка", "задля спокою, припинення безладу та наведення громадського порядку", розведе два мітинга і перекриє доступ до КМДА усім, в тому числі і нардепам. Невиключені бійки і за участі ПРегіональних депутатів, що будуть активно "захищати" інтереси киян. Ось таке моє бачення.

Звичайно, не потрібно пояснювати зайвий раз, що головною метою такого шабашу влади є легітимізація нинішньої незаконної Київради, задля подальшої узурпації влади в столиці та продовження розгабування активів київської громади. Нічого спільного з інтересами Киян окупаційна влада не має, це аксіома.

А наразі, потрібно думати, як цього свавілля не допустити. Маємо бути разом, опозиція, громадські організації та активісти, Кияни.

Зорян Шкіряк Зорян Шкіряк , ​Політик, громадський діяч.
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram