ГлавнаяБлогиБлог Зоряна Шкіряка

«Сім’'я» буде контролювати гаманець кожного українця

Скоро громадян України будуть зупиняти на вулицях і змушувати діставати гаманці і вивертати кишені.

Янукович, можливо, непомітно для самого себе, уже став політичним «придатком» свого старшого сина, Сашка-«стоматолога». Це очевидно, враховуючи бізнесові і політичні ( в частині призначення членів «родини» на ключові посади в країні) успіхи останнього, на тлі повної соціально-економічної розрухи в державі.

Фото: Макс Левин

Сьогодні «стоматологи» диктують Януковичу, що і як він повинен робити, щоб максимально активно закріпляти диктаторське правління і впроваджувати тотальний контроль за громадянами України. Мета одна - залякати і "нагнути", ще більше.

Наразі, Банкова вигадала чергову "фішку". Вони вирішили створити, так звану, "фінансову поліцію", що буде підпорядкована особисто диктатору. Ідея створення нового репресивного органу, безумовно, належить представникам «la famiglia». В цьому жодних сумнівів.

Не вдаючись у технічні та організаційні подробиці цього «ноу-хау», скажу коротко. Державній «коза нострі» Януковича вже мало контролювати усі підприємства, малий, середній та великий бізнес, державні ресурси та більшість активів країни, від нерухомості до землі. Сьогодні вони зазіхнули на кишеню і гаманець кожного українця.

За їхніми планами, вже найближчим часом, нас зможуть зупиняти на вулицях і заставляти вивернути кишені, діставати гаманці і звітувати перед «фінансистами» Януковича, що й звідки. Сміх-сміхом, але з такими темпами, вони й до холодильників пересічних українців доберуться Будуть вриватися в оселі і з'ясовувати чи відповідає вартість продуктів, що там знаходяться, реальним фінансовим можливостям людини.

Безперечно, такі речі є неприпустимими. Адже, Янукович і Ко свідомо намагаються перетворити українців на мовчазну, підконтрольну, перелякану масу. І з огляду на системне впровадження в Україні кримінально-поліцейського правління, така печальна перспектива видається для них цілком реальною. Нас позбавляють будь-яких прав і заганяють в "стойло". Втім, люди - не бидло! Вічно мовчати не будуть. "Коктейль Молотова" по-українськи може спалахнути вже найближчим часом.

І як би скептично, дехто, не ставився до ідеї народного повстання, запропонованої лідерами опозиційних сил, це єдиний можливий сценарій для повернення країни у конституційне русло. Переконаний, що він буде реалізований, раніше чи пізніше. Зупинити бандитське свавілля і припинити зухвале, антидержавне панування окупаційного режиму, зможе тільки УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД.

Оголошена сьогодні лідерами фракцій «Батьківщини» і «Свободи» А.Яценюком та О.Тягнибоком всеукраїнська акція «Вставай, Україно!» може стати потужним каталізатором цього процесу. Результатом котрого буде усунення правлячого режиму, дострокові вибори ВР і президента України. На це й будемо сподіватись.

Зорян Шкіряк Зорян Шкіряк , ​Політик, громадський діяч.
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram