ГлавнаяБлогиБлог Зоряна Шкіряка

Усі диктатори закінчують погано. Янукович - не виключення

Вранці говорив з Олександрою Кужель. Вона розповіла деякі подробиці ранкового інциденту в харківській лікарні. Шок. Просто якесь божевілля...

Фото: byut.com.ua

О 6.00 в палату до лідера опозиції Юлії Тимошенко, де також знаходилися народні депутати України О.Кужель, Л.Денисова і Т.Слюз, увірвалися представники виконавчої служби у компанії більш ніж 20-ти "гопників". Ці люди, кримінальної зовнішності, не представилися нардепам і були без будь-яких впізнавальних ознак...

Поки чиновники ВС зачитували рішення суду про неможливість перебування депутатів у палаті, здоровані в цивільному, із застосуванням грубої фізичної сили, по 6-7 "биків" на кожну, босоніж, не одягнених, викинули жінок з палати. На заяви про неправомірність застосування сили до нардепів, про порушення Конституції та Закону "Про статус народного депутату України" , а також про кримінальну відповідальності за скоєння такого злочину вони не реагували і продовжували силову атаку.

Речі які жінки-нардепи здавали на зберігання були розкидані по сходах. Після цього у Тетяни Слюз стався серцевий напад, викликали швидку.

Кужель повідомила, що ще вчора їм відключили воду, навіть в туалеті, а те що відбувається з Юлею - це відверте катування, знущання, спроба психологічного "ламання" через приниження людської честі та гідності. Олександра Володимирівна розказала, що Тимошенко почуває себе дуже-дуже погано. Зовсім не встає на праву ногу, не ходить, бліда і виснажена. Втім, не виключено, що не дивлячись на критичний стан, сьогодні, її силоміць привезуть в суд.

Якщо такі ганебні, злочинні дії, з благословення межигірського "пахана" скоюються по відношенню до народних депутатів, то можна собі тільки уявити долю пересічних громадян. Негідники, інших слів нема. Цей брутальний злочин потрібно розглянути на державному рівні і надати йому масимальний суспільний розголос. Необхідно створити слідчу комісію ВР з розслідування цього інциденту, а всі винні мають нести за це кримінальну відповідальність.

З усього, що сталося для мене висновок один. Страх перед Тимошенко і неминучим крахом окупаційного режиму перетворив Януковича на ката. Інших пояснень у мене нема. Український диктатор встановив в країні свої, бандитсько-гестапівські "закони". Йому остаточно "знесло дах" від сп'яніння владою, безнаказанності та страхом втратити все. Втім, як закінчують усі диктатори і їхні режими свідчить історія...

P.S. Можливо, що хтось вважає мою позицію надто жорсткою, це його право. Знаєте, я не претиндую на право істини, бо вона у кожного своя. Я констатую виключно власну точку зору, яку підсилюю чіткими аргументами. Але є межа будь-якому свавіллю. Є терпець людей, що рано чи пізно, обов'язково урветься.

Зорян Шкіряк Зорян Шкіряк , ​Політик, громадський діяч.
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram