ГлавнаяБлогиБлог Юрия Збитнева

“Синя Економіка” в контексті вакцинації

Кримінально-політична хроніка життя країни не завжди дає можливість звернути увагу на дійсно важливі події, що можуть суттєво вплинути як на майбутній розвиток економіки країни, так і на економічну думку в цілому. Мова йде про презентацію 15 лютого 2012 року в Міжнародному інституті менеджменту доповіді Римського клубу “Синя Економіка”, представлену відомим бельгійським вченим Гунтером Паулі.

Фото: Макс Левин

Принципово новий підхід, заснований на законах фізики, дає можливість переосмислити майбутню економіку держави, розвиток людського потенціалу та методики розвитку бізнесу з отриманням надприбутків без нанесення шкоди навколишньому середовищу.

Я переконаний, що засади “Синьої Економіки” могли б стати основою для багатьох урядових програм, програм політичних партій та кандидатів–мажоритарників.

В доповіді, зокрема, висвітлено ряд питань, що мають безпосереднє відношення до здоров’я людини. Розкриті методики швидкого загоєння ран, безболісних ін’єкцій та надійних кардіостимуляторів. Не залишилась поза увагою і тема вакцинації, що є надзвичайно актуальною для України. “..За оцінками Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я (ВООЗ), з усіх вакцин, що виробляються і продаються, тільки 50% виготовлено успішно, а відсутність охолодження у важкодоступних місцях свідчить про те, що допомогти можна тільки 50% дітей…". (“Синя Економіка”, Гунтер Паулі, стор 125).

Як свідчить вітчизняна практика вся Україна – це важкодоступне місце і саме ті погані 50% привозять до нас. Громадяни пам’ятають, як після висновків Комісії Верховної Ради та протестів громадськості було утилізовано 8 мільйонів доз смертоносної вакцини. Тоді однією з причин була також і причина відсутності холодової проби та неналежне зберігання. В доповіді пропонується використати винахід Доктора Брюс Роузера, що забезпечує природне охолодження за допомогою мікроорганізмів, що існують в живій природі. ВООЗ вважає, що використання цієї технології дасть можливість зекономити до 300 млн. долл. на рік, що витрачаються на охолодження вакцин, а в подальшому ця методика дозволить відмовитись від охолодження медикаментів, продуктів харчування тощо (“Синя Економіка”, Гунтер Паулі, стор 127). Застосування технології “без охолодження” дасть можливість зекономити сотні мільйонів доларів вітчизняної медицини і створити тисячі нових робочих місць.

Сьогодні вчені розглядають можливості і, власне, людського організму. Використання надсучасних нанотехнологій, генетики, расології (J.Philippe Rushton: “ Rase, Evolution and behavior”) в комплексі з новим баченням економіки дасть можливість створити нові можливості для людини не тільки в її розвитку, але і в запобіганні численних хвороб, спричинених, в тому числі внаслідок неякісної вакцинації (Dr.Louis de Brouwer m.d.” La Mafia Pharmaceutique”… Quebec, Canada).

...Але все це відбувається в інших світах. Українські політики та ЗМІ інколи однобоко висвітлюють проблему і схильні закривати очі на приписи Державної служби лікарських засобів України стосовно заборони використання деяких вакцин у зв’язку із летальними випадками (зокрема, йдеться про приписи: 08.12.2011 N 3822-1.3/3.6/17-11, припис: 05.01.2012 N 235-1.3/2.1/17-12,припис: 10.01.2012 N 387-1.3/2.0/17-12). Це свідчить про те, що медики адекватно реагують на всі негативні наслідки повязані з вакцинацією. Просто громадян не завжди про це інформують. Я переконаний, що будь яка позитивна інновація в цій сфері, нові технології, нові підходи, обєктивна інформація знімуть напругу і отримають розуміння суспільства.

Юрий Збитнев Юрий Збитнев , Председатель исполкома Конституционного конгресса
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram