ГлавнаяБлогиБлог Юрія Крикунова

І ці люди називають себе професіоналами…

Що, насамперед, цікавить професіонала, коли він чує про чергові соціальні обіцянки? Правильно, в яку суму обійдеться «атракціон небаченої щедрості» і які джерела фінансування збирається використати той, хто їх роздає. Все інше від лукавого, або за тією межею, де «наші» – це розвідники, а «чужі» — це шпигуни.

Фото: Андрей Яницкий

І що ж ми бачимо у виконані нинішньої влади? 7 березня перший заступник голови АП Ірина Акімова говорить про 8 мільярдів гривень, які потрібні на виконання соціальних ініціатив Президента. Того ж дня міністр соціальної політики Сергій Тігіпко сповіщає громадськість вже про 16 мільярдів гривень. А 15 березня ми чуємо вже від самого прем’єр-міністра Миколи Азарова про 25 мільярдів. Ось так, за якийсь тиждень ціна «передвиборчих пряників» зросла у тричі.

І якщо хтось думає, що це прикра помилка, пропоную пригадати минулу осінь. Коли спочатку той самий Тігіпко лякав країну тим, що дефіцит Пенсійного фонду може зрости до 21 мільярда. Потім голова Пенсійного фонду Борис Зайчук заспокоював, що може все обійдеться на рівні дефіциту у 31 мільярд. А риску підвів як завжди особисто прем’єр-міністр, який оголосив, що очікується фінансування Пенсійного фонду з держбюджету десь на суму у 90 мільярдів гривень.

Як Ви вважаєте, таку владу можна вважати професійною? Чи все ж таки підшукаємо когось кращого?

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram