У Порошенка коротка лавка запасних

Безумовно, в призначенні Саакашвілі головою Одеської ОДА є свої плюси, але при цьому є і мінуси.

Фото: president.gov.ua

Для того, щоб при президентові Порошенку зайняти високу посаду в органах виконавчої влади потрібно бути іноземцем або потрібно було попрацювати в Рошен чи на заводі Богдан.

Разом з тим, Порошенко майже нікого не призначає з числа кандидатів у народні депутати за списком Блоку Петра Порошенка в парламент з числа людей, які ще не пройшли в парламент, але перебувають у партійному списку. Там теж є одесити!

Запитання:

Президент мабуть склав неякісний список своїх кандидатів або не довіряє своїм людям?

Українці в порівнянні з іноземцями ставляться у нерівне становище і при Порошенку можуть не розраховувати на такі високі посади?

Напрошується висновок:

У Порошенка коротка лавка запасних, він спочатку став президентом, а потім створив партію, партію без ідеології, яка триматися лише на його особистому рейтингу, партію, яка зовсім і не схожа на партію, бо не створено інститут підготовки державних службовців, і завчасно не підготовлений якісний кадровий резерв.

Тому шановні українці, якщо хочете зробити кар'єру в державних органах: йдіть спочатку працювати на завод «Богдан», потім на фабрику «Рошен», а також не завадить тимчасово прийняти громадянство іншої країни, а вже потім Вас помітять і візьмуть у команду Петра!

А без усього цього можете і не пробувати стукати!

Віталій Іляшенко Віталій Іляшенко , Народный депутат Украины VII созыва, Координатор ОО "Антикоррупционное движение В. Наливайченка" в Черкасской области
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram