Доля і Воля України в наших руках!

Звернення до земляків

Вперше за часів історії України наша держава зазнає іноземної агресії. Фактично ми з Вами знаходимося на грані відкритої і широкомасштабної війни з Російською Федерацією. Нас пробують залякати, роз’єднати і змусити добровільно здати Незалежність.

Фото: Макс Левин

У цей важкий для країни час ми мусимо мобілізувати наші зусилля і бути готовими захистити свою Батьківщину. Ми маємо діяти скоординовано, виконувати погоджені керівництвом держави рішення. Утриматись від неконтрольованих дій. Зберігати здоровий глузд та спокій.

Закарпаття як центр Європейської України має стати єдиною монолітною силою в протистоянні з ворогом, який вже стоїть біля наших воріт.

Вірю, що заради пам’яті Небесної сотні, які віддали свої життя за Волю України, ми з Вами зможемо дати гідну відсіч і не дозволити російському агресорові зруйнувати наші здобутки!

Тому, я закликаю усіх закарпатців: будьте сильними, мудрими, єдиними. Не мовчіть! Під синьо-жовтими знаменами виходьте на площі міст та селищ, аби показати усій міжнародній спільноті: Що нам не потрібна війна! Нам не потрібен "захист" чужих армій! Ми – мирний народ, і ми – мирна країна! Доля і Воля України в наших руках! Слава Україні!

Валерій Лунченко Валерій Лунченко , Народний депутат України, ВО «Батьківщина»
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram