ГлавнаяБлогиБлог Тараса Костанчука

Революція Гідності викарбувала з нас тих патріотів, які усвідомлюють свою значимість для країни, і силу, що веде нас до перемоги

Три роки тому в Україні почався довгий та неминучий процес оновлення нашої держави під назвою Революція Гідності. Адже саме Революція народила нове громадянське суспільство, в якому сконцентровані українці, що усвідомили свою гідність, які щоденно переймаються долею держави. Люди, які вийшли на Майдан у 2013 році, об’єднались завдяки спільним поглядам та бажанню змінити країну на краще. Ніхто не знав, чим обернеться Революція, але всі вірили, що самовідданість та патріотизм врятує Україну від діючого владного режиму, від політиків, які мали народ за рабів…

Фото: EPA/UPG

Ніхто не думав про те, що влада спроможна вбивати свій народ. Але, якби навіть знали, що будуть вбивства, ніхто не покинув би Майдан в жодному разі. Патріотів вбивали за їх волю, патріотів заганяли згодом в котли за їх рішучість… Спочатку Небесна сотня, потім – Іловайська тисяча…Людина, голова держави, прийшов в президентське крісло, на крові тих, хто загинув на Майдані. Продовжує свою діяльність на крові тих, хто гине в зоні АТО.

Я вважаю, що це мало б бути справою честі в перші ж місяці надати свої свідчення прокуратурі, і, зробити все, щоб справу розслідували в короткий термін! Верховна Рада має прийняти закон, аби вивести справу Майдана в окреме положення, щоб її неможливо було закрити, поки немає результатів розслідування і винні не покарані. Так само необхідно зробити по Іловайському котлу і по тих трагедіях, що відбулись в зоні АТО… Та я вже не вірю ні ВР, ні президенту, взагалі цій владі, у них немає політичної волі! Йде третій рік війни, а вони не хочуть нічого робити, крім того, щоб і далі “заробляти” гроші, і шукати, як їх приховати у своїх деклараціях!!

Але Майдан викарбував з нас тих патріотів, які усвідомлюють свою значимість для країни, і свою силу, що веде нас до перемоги. Ми об’єднались саме через те, що ми вольові, сильні духом, і тому, що кожен з нас взяв на себе відповідальність створити нову державу, про яку ми мріємо!

В сьогоднішній ситуації нам всім необхідно знати і пам’ятати, що зміни – це довгий та кропіткий процес. Ми повинні продовжувати боротьбу, йти шляхом, що призведе нас до творення оновленої держави, такої держави, яку будуватимемо разом.

Майдан став початком переродження української нації.

Ми на шляху до становлення нашої справді незалежної та вільної України!

Тарас Костанчук Тарас Костанчук , Керівник ГО "Військово-патріотичне об'єднання учасників АТО "Справедливість", командир штурмової групи батальйону "Донбас"
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram