ГлавнаяБлогиБлог Романа Семко

В Росії буде перший апартеїд?

Фашизм та його різновид нацизм  – це людиноненависницька ідеологія, яка знищила мільйони людей і заборонена разом з іншим своїм побратимом – комунізмом – у багатьох цивілізованих країнах Європи. Тут навіть можна попасти у в’язницю за поширення ідей цих доктрин.

Олександр Ткачьов
Фото: fed.sibnovosti.ru
Олександр Ткачьов

Найбільше волає про відновлення фашизму на теренах Старого Світу наша сусідка Російська Федерація. Особливо це стає чутно, коли наближаються якісь роковини страшної трагедії – Другої світової війни. Також керівництво РФ дуже болісно реагує на найменші прояви цієї хвороби закордоном і часто голослівно звинувачує Україну, країни Прибалтики та інших у відновленні якихось неправомірних, на її думку, рухів.

І як тут не обійтися без відомого прислів’я: «У чужому оці соломинку шукає, а в своєму – колоди не помічає».

2 серпня губернатор Краснодарського краю Алєксандр Ткачьов виступив з ініціативою створення козацької поліції з метою недопущення міграції жителів Кавказу на Кубань. Зазначимо, що ці жителі Кавказу та Кубані знаходяться в межах однієї держави – Російської Федерації.

Проблему високопоставлений чиновник бачить наступним чином: «Я скажу наступне спостереження. Є Ставропольський край – наші сусіди, наші брати, і ми бачимо, наскільки там втрачено почуття спільності, солідарності і в т.ч. культурну спадщину.

І ці землі дуже легко завуалюють інші народи. Перш за все кавказьких національностей. Через те, що вони близько, вони інтегруються в Ставропіллі. І сьогодні ми бачимо, що кількість переселенців (це і бізнес, і економіка, і родинні зв'язки) переходить в якість. І, за великим рахунком, вже російська частина населення там почувається некомфортно.

Колись народ, який власне створив, завоював цей благодатний хлібосольний регіон зі своїми традиціями (в т.ч. і козацькими), рік за роком здає позиції».

Який вихід – створення сегрегацій та апартеїду в межах однієї країни: «І сьогодні я думав і міркував, що ми ще встигнемо: між Кавказом і Кубанню є фільтр – Ставропілля. Але тепер я бачу, що його немає. Наступні – ми з вами. А хто буде відповідати, коли тут проллється перша кров? Коли почнуться міжнаціональні конфлікти? А рано чи пізно це буде. Я кажу - кількість переходить в якість.

Ми бачимо це по Югославії – албанці, хорвати... Спочатку хорватів було 80%, албанців – 20%. Потім стало все навпаки, буквально через 50 років. Вони стали руйнувати храми, стала домінувати своя культура, релігія, почалися конфлікти, видавлювання, кров, війна мала, війна велика. І все – немає країни, немає народу, тисячі біженців по всьому світу і т.д.»

Далі губернатор заявляє, що потрібно зберегти незмінною національну структуру регіону: «Я не хочу драматизувати і сподіваюся, що так не буде. Але ми повинні сьогодні (а може вже і вчора) по-новому відстоювати свою незалежність, свої засади і традиції. І співвідношення кавказьких народів, які склалися тут традиційно (це вірмени, адигеї, дагестанці), в пропорціях по відношенню до російського народу, слов'янського народу».

Заступник міністра МВС Серґей Ґерасімов додав, що такий досвід по створенню сегрегацій буде застосовуватися і в інших регіонах РФ.

Панове, де заява нашого Міністерства закордонних справ, де обурення та заклопотаність міністра – фашизм під тином буяє?

Якщо наші чиновники мовчать, то де ж обурення Лаврова, де реакція Путіна з Мєдвєдєвим?

P.S. Насправді пану Ткачьову плювати на долю жителів свого краю. Він все одно своє життя та життя своїх дітей бачить десь у ворожих Європах та Омериках, а ця фашистська ідея – так, для відволікання уваги від своїх корупційних дій, розтрати бюджетних коштів на будівництві об’єктів для олімпіади в Сочі, страшної трагедії в Кримську та вбивства в Кущовці.

P.P.S. Приклад корупційних дій Ткачьова: відгородження парканом навколо своєї дачі великого масиву лісу. Екологи подали в суд на губернатора, але прокуратура заявила, що паркану не існує. Тоді захисники лісу написали на паркані «Ткачев - вор». Прокуратура та суд дала їм по 3 роки умовно, тобто паркан з’явився з небуття.

Роман Семко Роман Семко , Викладач Києво-Могилянської академії, член партії "Демократичний Альянс"
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram