Місія виконана: найскладніша дорога Гадяччини готова для користування

Ями, вибоїни, потрісканий асфальт та відсутність якісного покриття. Така картина на Гадяччині відкривалася усім, хто проїздив шляхом Гадяч-Зіньків. Роками вантажівки, ваговози та спецтехніка розбивали полотно на дорозі. Зношеність покриття та відсутність капітального ремонту, призвели до того, що дорога перетворилася на суцільну смугу перешкод для автомобілістів.

Фото: надане Олексієм Матюшенком

Для того, щоб повністю побороти бездоріжжя необхідні колосальні ресурси. За один день відремонтувати всі проблемні автошляхи — місія нездійсненна. Тому крок за кроком йдемо до мети. І маємо чергову перемогу.

Отримавши завдання від керівництва області та направивши всі сили на досягнення результату — маємо проїжджу дорогу із Гадяча до Зінькова.

Ремонтні роботи проводилися за рахунок районних бюджетів. Району була виділена державна субвенція, яку спрямували на державне підприємство «Агентство місцевих доріг Полтавської області».Таким чином вдалося відновити дорожнє полотно на одній із найскладніших доріг Гадяцького району.

На ремонт цього відрізку автошляху було залучено сучасну техніку: УЯР, Штрасмаєр, фрезу, асфальтоукладальник, самоскид та каток. Також тут працювали одразу кілька ремонтних бригад, щоб пришвидшити завершення робіт.

Тож нині свято для всіх зневірених — дорога Гадяч-Зіньків готова для користування. Не зважаючи на судження скептиків, ми це зробили!

Відтепер водіям не доведеться слухати звуки «відбійного молотка», які відтворювала ходова автомобіля. Тож можна легко та швидко подолати шлях з нашого району в бік Полтави через місто Зіньків.

Олексій Матюшенко Олексій Матюшенко , депутат Полтавської обласної ради
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram