ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Партія регіонів програла вибори Радикальній партії на Чернігівщині

Ніхто не сумнівався, що наш представник - Володимир Труба одержить перемогу на позачергових виборах сільського голови села Пекарів, Сосницького району Чернігівської області. Володимир Труба не з чуток знає про проблеми селян і вирішує їх. Тому на виборах 9 вересня у Пекарівській сільській раді (до складу якої входять села Пекарів, Синютин, Кнути і Костирів Сосницького району) нічого несподіваного для нас не відбулось.

Фото: www.facebook.com/O.Liashko

Слід зазначити, що Володимира Трубу підтримало 62,88% виборців, в той час, коли за кандидата від Партії регіонів Тамару Песик проголосувало вдвічі менше – 34,12%.

До речі, це вже далеко не перша наша перемога на місцевих виборах. Наприкінці травня цього року мером Щорса було обрано представника Радикальної партії Романа Зуба, який здобув 56,18% голосів виборців і наразі входить у першу десятку виборчого списку партії, обігнавши регіонала Володимира Кузьменка майже втричі. Останній намагався зняти з виборів свого основного конкурента, шляхом здійснення проти нього ряду провокацій. Однак юристи Радикальної партії вибороли право Романа Зуба на участь у виборах. І ми перемогли!

В лютому Радикальна партія вперше брала участь у виборах і здобула 10,11% на дострокових виборах до Вінницької обласної ради, незважаючи на протидію і застосування адмінресурсу з боку влади.

Радикальна партія завжди перемагатиме над Партією регіонів. Люди нам довіряють, бо знають, що наша політична сила захищає людей і піклується про їх добробут. Так ми розіб'ємо регіоналівську банду і на парламентських виборах. Більше радикалів - менше регіоналів!

Я та моя команда нічого не боїмося, нас не зламати - ми братимемо участь у всіх виборах на території України, будемо перемагати і крок за кроком візьмемо всю владу в свої руки. Щоб регіоналівські держиморди не знущалися з людей і не обкрадали їх. Країна прагне радикальних змін. І лише за допомогою виборців, які прийдуть і проголосують за нас, ми  зможемо підняти Україну з колін!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram