ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Кастрація без наркозу – справедливий вирок ґвалтівникам Оксани Макар!

Звільнення трьох виродків-мажорів, які зґвалтували, звіряче побили і ледве не спалили живцем 18-річну Оксану Макар, говорить про те, що вітчизняні правоохоронні органи за одне з ґвалтівниками!

Я пропоную зробити кастрацію без наркозу Максиму Присяжнюку, Євгену Краснощоку і Артему Погосяну. Ці синки високопоставлених персон не мають права знаходитись на свободі, вони повинні бути жорстоко покарані за скоєний злочин.

Сьогодні, з трибуни Верховної Ради, я закликав всіх депутатів, матеріально підтримати Оксану Макар. Якщо кожен з нас відмовиться хоча б від одноденної зарплати, забуде про політику, допомагаючи людям, то ми зробимо велику справу. Зібравши гроші, ми маємо шанс врятувати цю бідолашну дівчину, дай їй Боже сил і здоров'я!

В якій країні ми живемо?! Як можна було звільнити цих виродків-мажорів?! Подивіться, що робиться! Юлія Тимошенко з політичних мотивів сидить у колонії. А троє дегенератів, які зґвалтували бідолашну дівчину і ледь не спалили її живцем, покалічивши їй життя, вийшли на волю. Треба разом з цими виродками каструвати й владу, яка дозволяє, щоб невинні сиділи в тюрмі, а вбивці й гвалтівники - на свободі!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram