ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Їду до Юлі в тюрму! (Документ)

Я щиро співчуваю цій сильній жінці, яка сидить за ґратами, бо мафія при владі її боїться, так само, як мене. Хочу зустрітися, підтримати її і зроблю все можливе, щоб Юля була на волі.

Як опозиційний народний депутат, я звернувся до голови Державної пенітенціарної служби України Олександра Лісіцкова з проханням надати можливість під час мого перебування в Харкові 8 лютого зустрітися з ув'язненою Качанівської колонії Юлією Тимошенко.

Я знаю, як їй важко, бо сам сидів в тюрмі. Режим Кучми всупереч закону позбавляв мене волі за опозиційну журналістську діяльність. Там важко не зламатися. Але я не здався і не зламався! Сподіваюсь, Тимошенко теж. Наскільки мені відомо, влада зараз готує сценарій зняття з мене депутатської недоторканності і, можливо, арешту. Але я нічого не боюся, і їду до Харкова, щоб зустрітися з Юлею.

Зустрінусь з людьми, щоб пілняти їх до боротьби із владою, яку на Харківщині представляє тандем Добкіна-Кернеса. Саме за їх вказівкою у Харкові були знищені мої бігборди «Вставай, Україно». Ще я їду підтримати Арсена Авакова, якого теж незаконно переслідують з політичних мотивів.

УКРАЇНІ - ВОЛЮ!

Фото: Олег Ляшко

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram