ГлавнаяБлогиБлог Олега Костюшко

Будь осторожен! Кидок — возможен

Скажіть, скільки ця війна одних політдебілів проти інших триватиме? Використовуючи невинних дітей (Нельсон Мандела в труні перевертається), людей морозять і позбавляють здоров'я.

Фото: EPA/UPG

За що? Доки?

Триголовий політдебіл нічого, крім пісень запропонувати невзмозі! Хам насправді не поступиться! Чи людям треба 40 зим простояти на Майдані?

Переконаний, людям треба звідти йти і починати працювати над новим форматом себе і політики. Очевидно, що всіх, абсолютно всіх політиків - до дідька!

Пропоную обмізкувати цю думку і сформувати інформпростір, щоб люди не забули. Пам'ять закоротка, сьогодні людей б'є Хам, завтра битиме Боксер або Тягнибок. І знову "ця пісня “гарна”, нова, починаєм її знову.”

Якщо люди зараз самі розійдуться, то вони ніколи не виберуть ні одних, ні других. І буде інший політформат.

Якщо ж - ні, то ці падлополітики з обох сторін, привласнять собі народний гнів, втюхають нам якусь відмазку, на зразок, "скальп” Азірова повісити на ворота ВРУ. І це, мовляв, перемога. І для одних, і для інших.

І ці політтварини залишаться на політичному Олімпі.

Переконаний, якщо люди, которі самі вийшли проти політичного бидла, самі ж і розійдуться - буде інша влада. І ПОЛІТКИДОК, який трапився після Помаранчевої революції, НЕ ПРОЙДЕ.

Цим політтварюкам плювати, вони готові залити Майдан кров'ю. Одні - щоб утриматися біля владної годівниці, інші - щоб опинитися на їхньому місці.

Діти цих псевдополітиків на Майдані не ночують, їх по ногах і головах "Беркути” не гамселять, і серед "Беркутів” та ВВ-шників їхніх мажорних діточок нема.

Вони хотять влади собі й для себе, навіть забули "Юлі Волю!".

P.S. Як варіант, покличуть тихцем одного від “триголового змія”, пообіцяють, скажімо, крісла спікера ВРУ (не виключено, що пообіцяють, та не дадуть), поміняють Азірова на Арбузова, а далі... Не буде жодної зміни політеліт. Залишаться ті ж самі “політморди” в бюллетнях.

Олег Костюшко Олег Костюшко , ​Голова Благодійного та екологічного фонду, підприємець
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram