ГлавнаяБлогиБлоги Миколи Даневича

Послідовники О.Омельченка забули про будівництво студмістечка

Ще в березні 2006 року тодішній мер Києва О.Омельченко урочисто заклав камінь на вул.Трутенка в Голосіївському районі на відзнаку початку будівництва студентського містечка. Пройшли часи…

Фото: Микола Даневич

Містом 4 роки керував п.Черновецький з його «молодою командою». Вже 3 роки керують «професіонали» на чолі з О.Поповим. За цей час на місці будівництва виріс вже молодий ліс, а навколо будуються новобудови, які все зменшують територію невідбувшогося студмістечка. На земельній ділянці до цього часу стоїть лише камінь, який, незабаром, «загубиться» в заростях. Хоча за майже 8 років на цьому місті вже давно мало бути заплановане студмістечко… Київська влада про нього забула, незнає, нехоче будувати? Можливо, тому, що будівництво студмістечка не пересікається з інтересами міської влади (це ж не новобудови), а як ми бачимо, столицею керують як бізнесом. 

P.S. До речі, в представленому новому Генеральному плані м.Києва, який визначає розвиток міста на десятиліття, ми так і не змогли знайти це студентське містечко.

Микола Даневич Микола Даневич , Громадський діяч
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram