ГлавнаяБлогиБлог Олександра Аронця

Самовисуванці-"хамелеони". ч.2

Продовжую розкривати політтехнологічні тонкощі ведення передвиборчої кампанії так званими самовисуванцями, а насправді або провладними, або технічними кандидатами влади.

Цього разу провели невеличке детективне розслідування.

Фото: www.radiosvoboda.org

І знову Валерій Лебедівський, який продовжує працювати на Пилипишина. Як і раніше розклеює листівочки про псевдозустрічі, а сам на ці зустрічі не приходить. Дійшло до того що зустрічі він почав призначати в дворах, ворота в які замкнуті, а його "помічники" розклеюють взагалі пусті листівки.

Проте, в фейсбуці у нього дуууже бурхлива діяльність - регулярно викладає фотки з цих вигаданих "зустрічей". Пропоную читачам кілька розслідувань з цього приводу, які чітко показують, що Валєра Лебедівський не тільки дурить людей щодо своєї партійної приналежності, а й ще відверто бреше щодо проведення зустрічей з мешканцями Шевченківського району.

Ось відео з розслідуванням:

А ось що пишуть люди:

Святослав Кутняк, допис у мережі Фейсбук: 

Хочу розповісти про одну "зустріч" яка в мене відбулася в кінці серпня. Вагався чи варто, але тепер точно впевнений, бо брехню треба викривати. 27 серпня вся Лук'янівка була заклеєна листівками такого собі Валерія Лебедівського, на яких був логотип об'єднаної опозиції "Батьківщина" та запрошення на зустріч до "метро Лук'янівська" на 18:30 28 серпня. Я, знаючи, що єдиним кандидатом від опозиції по Шевченківському району йде Юрій Левченко, вирішив прийти на цю зустріч і запитати на якій підставі Лебедівський виставляє себе за того, ким він не є насправді. Проте, прийшовши, разом з другом, в зазначений час в зазначене місце (хоча було складно зрозуміти де саме планувалася зустріч і прийшлося кілька разів обійти станцію метро) кандидата Лебедівського я не знайшов.

Тоді я подзвонив на номер зазначений в його листівці й запитав чи планується все ж таки зустріч. Відповів сам Лебедівський, сказав, що він сидить в "Пузатій Хаті" над метро й запропонував підійти, що я й зробив. Посиділи ми, побалакали за столом (друг зробив кілька фоток), Лебедівський повиправдовувався, що він насправді не каже, що йде від ОО, а просто обіцяє виконувати програму "Батьківщини", й на цьому вся його "зустріч з виборцями" закінчилася. До речі, його помічниця зробила нашу спільну фотку, схожу на ті, які він зараз виставляє у себе на фейсбуці, але чомусь нашу не виставив, мабуть мої питання його трохи "перелякали". Так от, після цієї "зустрічі" я просто подумав собі "ну, звичайний аферист, не цікаво", а тут я бачу як він продовжує обклеювати район листівками про свої так звані "зустрічі" та й ще якісь фальшиві звіти викладає в нет. Отже, хотів би всім, на своєму прикладі, розповісти: ніяких зустрічей цей Лебедівський не проводить, це все повна фікція! Ну а "звідки ноги"? Треба думати кому це все вигідно, а вигідно задурювати опозиційних виборців Шевченківського району одній конкретній людині - Віктору Пилипишину.

Сергій Аксанюк, допис у мережі Фейсбук: 

Тут у нас в районі цікавий "кандидат" намалювався. Валерій Лебедівський звати. Косить під кандидата від об'єднаної опозиції. Але, крім вкраденого логотипа, його листівки цікаві ще й тим, що направляють людей на неіснуючі зустрічі. Сам перевірив. В п'ятницю помітили купу наклеєних листівок в районі Цирку та бульвару Шевченка. Одні закликали прийти на зустріч о 15:30 на бульвар Шевченка (за адресою виявився гуртожиток), інші на 16:00 "у двір буд. № 90/92 по вул. Гончара". Звісно, цікаво як "кандидат" збирався провести другу зустріч, коли між ними було лише півгодини, але, в будь-якому випадку, жодна зустріч не відбулася, адже Валєри не було ні на першому місці, ні на другому. Більше того, згаданий двір взагалі був заґратований! От до якої відвертої брехні людина готова вдатися, щоб відробити бабло того, для кого воно "передусім".

Якщо вам стали відомі подібні махінації, пишіть мені у Фейсбуці, або на електронку: [email protected]

Олександр Аронець Олександр Аронець , Політичний експерт ГО «Всеукраїнска Люстрація»
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram