ГлавнаяБлогиБлог Олександра Аронця

Самовисуванці - "хамелеони"?

Обережно! На вашому окрузі можуть застосовуватись технології "хамелеонів"!

Так, по 223 окрузі у Шевченківському районі столиці, такий собі "незалежний" самовисуванець, позапартійний В. Лебедівський вдався до грубої маніпуляції! Щоб втертися в довіру до виборців, він на свої листівки "ліпить" бренд ВО "Батьківщини".

Фото: Предоставлено Александром Аронцом

Оскільки "Свобода" і "Батьківщина" узгодили кандидатів на кожен виборчий округ, то таким трюком В. Лебедівський намагається видати себе за єдиного кандидата від опозиції.

Насправді, кандидат від об'єднаних сил опозиції тільки один - свободівець Юрій Левченко.

Якщо В. Лебедівський сьогодні дурить своїх виборців, то яким буде рівень брехні, якщо він раптом отримає мандат народного депутата. Але очевидно, що депутатом він не стане і наслідком його балотування може стати перемога провладного кандидата, корупціонера та злодія В. Пилипишина.

Технологія самовисуванців, так званих "незалежних", а тепер ще й кандидатів-"хамелеонів" спрямована на те, щоб заплутати виборця і забезпечити перемогу режиму Януковича на парламентських виборах 2012 року загалом і В. Пилипишина зокрема.

Тому треба бути пильним і не ловитись на дешеві маніпуляції, а робити усвідомлений вибір - обрати єдиного кандидата від об'єднаних сил опозиції на кожному мажоритарному окрузі.

Олександр Аронець Олександр Аронець , Політичний експерт ГО «Всеукраїнска Люстрація»
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram