ГлавнаяБлогиБлог Ігоря Ткачука

Зміни, яких вимагає сьогодні Майдан, вимагає все суспільство

Минулої неділі люди знову масово вийшли на Майдан відкрито і вголос заявити про своє обурення щодо чинної влади. У Народному Віче взяли участь люди, які не тільки готові відстоювати власну гідність, а й щиро прагнуть змін.

Фото: Макс Левин

Ці зміни потрібні усьому суспільству – без них подальший розвиток України просто неможливий. Адже ми висуваємо абсолютно чіткі й зрозумілі для кожної цивілізованої людини вимоги – боротьба з корупцією, чесні суди, прозорі бюджети, вимагаємо покарати винних у резонансному побитті студентів і журналістів. Ми стоїмо на Майдані за верховенство права, за соціальну справедливість, за рівність перед законом абсолютно всіх членів суспільства.

Сьогодні люди відчули ту величезну прірву, що розділяє пересічних громадян від можновладців, які живуть у зовсім іншому вимірі - за шестиметровими парканами у три ряди під неустанним оком «Беркуту», жируючи на народні гроші. І вони й далі продовжують красти державні гроші!

Те, що відбувається сьогодні в Україні, не можна назвати іншим словом, як маразм. Чиновники забороняють греко-католикам проводити молебні на Майдані! Влада вже не розуміє, що вона робить! В заяві партії «УДАР» ми зазначаємо, що «велика кількість громадян України сьогодні є в опозиції до влади, і вони беруть активну участь в акціях протесту. Звичайно, представники церков знаходяться там, де їх паства. Щодня на Майдані моляться за Україну, за її майбутнє, за мирне врегулювання політичної кризи і просять мудрості владі і народу. Вони виступають проти насильства».

Ми сьогодні стоїмо на Майдані проти зла, і це зло має конкретне прізвище. Ми стоїмо проти того, щоб купка олігархів сприймала нашу державу, як сировинний придаток, звідки вони качають гроші, перетворюючи українців на жебраків. Наше завдання – притиснути цих щурів і дати можливість кожному громадянину мати гідне європейське життя. Ми не підемо з Майдану, доки не поборемо зло. 

Ігор Ткачук Ігор Ткачук , Депутат Вінницької міськради, "УДАР"
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram