ГлавнаяБлогиБлог Євгена Карася

Поновлення боїв на Кавказі

- Как думаєшь єто к какой-то датє штурм? Почєму в дєкабрє?- Нєт. Просто празднікі. Мєнти повсюду. Нє нужно іскать. Удобно вибірать мішєні.

Повстанці Кавказу часто використовують метод вибіркового полювання на бандпосібників федерального угрупування "МВД Чечни". Федерали та кадировці зазнають нападів в самих неочікуваних місцях. Так сталося під час нападу кавказьких повстанців на пости окупантів у грудні 2015-го.

Фото: Надано автором

Так сталося і вчора. Загін партизан влаштував напад в Старопромисловському районі Грозного ("Джохар" по кодифікації сил опору).

Перестрелка в Грозном [Чечне] сегодня 17.12.2016. ПОЛНЫЙ ФИЛЬМ

За 2016-й рік на Кавказі федералами убито близько ста тридцяти чоловік, які брали участь в русі опору. Затримано близько 898(!) чоловік. Федерали заявляють про ліквідацію 48 підпільних цехів по виготовленню зброї та вибухівки. Бандугрупуванням Кремля удалося відвернути скоєння 42 спроб нападів.

Це лише офіційні цифри федералів. Уявіть що відбувається на Кавказі щодня? Там палає другий фронт боротьби проти Москви.

Трохи веселих історій як федерали ловили вербувальника повстанців та більше статистики за минулі роки про бої на Кавказі.

Євген Карась Євген Карась , "Координатор організації "С14", активіст "Збережи старий Київ"
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram