Давайте не мірятися власною "збалансованістю"

Можливо, експерти хотіли б, щоб ТВі більше показував Віктора Януковича та Партію регіонів?

Фото: ukraineinfo.net

Згідно з дослідженням шанованої Академії української преси й Інституту соціології НАН України збалансованість нашого каналу нібито зменшилася вдвічі порівняно з минулим місяцем.

Натомість телеканал "Інтер" – лідер збалансованості в країні. Вельми суперечливе твердження. Адже згідно з якими показниками ТВі став менш збалансованим?

Беру суттєвий показник – УВАГА ТА СИНХРОНИ У НОВИНАХ.

У ТВі – 11% новинного ефіру віддано Партії регіонів, 1% ефіру – Віктору Януковичу, 56% – ВО "Батьківщина", 29% – ВО "Свобода", 2% – УДАРу (хоча, як на мене, УДАР ми показуємо нині у рази частіше, ніж ці два нараховані нам відсотки)

Це, ви вважаєте, – НЕ ЗБАЛАНСОВАНО?)

Напевно, експерти АУП хотіли б, аби ТВі більше показував Віктора Януковича та Партію регіонів. Стосовно них ми й справді були не надто збалансовані. Будемо виправлятися.

Але для того, аби подивитися і почути позицію владної партії та президента, можна ввімкнути "збалансований" "Інтер" чи улюблений канал Миколи Азарова – Перший національний. Він точно є взірцем збалансованості: 82% уваги – Партії регіонів та лише 8% – для ВО "Батьківщина"...

Дивіться "збалансованих", натомість ТВі залишається унікальним серед них усіх...

І взагалі – давайте для початку визначимо мірило "збалансованості", а потім вже будемо згідно з ним мірятися...

Єгор Чечеринда Єгор Чечеринда , журналіст, офіцер ЗСУ
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram