ГлавнаяБлогиБлог Дениса Москаля

Може, нехай Окружний адмінсуд переїде в Коцюбинське…

В історії зі знищенням Біличанського лісу головні ролі стали виконувати суди. Хоч як це парадоксально, але наразі саме суди роблять все, щоб узаконити дерибан київського лісу Коцюбинською та Гостомельською селищними радами.

Одним із головних героїв судівської епопеї став Окружний адміністративний суд м. Києва, який визнав нечинним рішення Київради про відмову у погодженні розширення меж селища Коцюбинське за рахунок майже 4 тисяч гектарів київського (!!!) лісу. Мотивуючи це тим, що у Київради нібито нема повноважень відмовляти у погодженні розширення меж Коцюбинського, а є право тільки погоджувати його.

Таким абсурдним рішенням суд фактично змушує Київ віддати Коцюбинському майже 4 тисячі гектарів своєї території.

Разом з тим, керівництво Окружного адмінсуду м. Києва без жодних докорів сумління просить у Києва земельну ділянку для будівництва приміщення суду.

Після безпрецедентного рішення, яке ставить під загрозу територіальну цілісність Києва, Окружний адміністративний суд м. Києва просить Київраду профінансувати з бюджету столиці ремонт приміщень суду та виділити земельну ділянку для будівництва приміщень суду. Відповідні пропозиції включені до проекту рішення Київської міської ради «Про внесення змін та доповнень до рішення Київської міської ради від 25.05.2011 №199/5586 «Про затвердження Міської цільової програми сприяння в забезпеченні діяльності судів загальної юрисдикції та інших судових органів у місті Києві на 2011-2015 роки».

Нехай Окружний адміністративний суд м. Києва краще попросить земельну ділянку у Коцюбинської селищної ради. Адже після рішення цього суду в Коцюбинському скоро буде багато земельних ділянок – 4 тис. га. І всі в лісі.

Денис Москаль Денис Москаль , Депутат Київської міської ради
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram