За брехню «Демократичного Альянсу» Василь Гацько відповість перед судом

Нещодавно на сайті партії «Демократичний Альянс» була опублікована заява, яка виявилась відвертою брехнею, метою якої була дискредитация мене, оскільки я розкрив факти про підкилимну гру лідера партії Василя Гацька.

У заяві мене звинуватили зокрема в тому, що я начебто зробив спробу вкрасти домен партії та вів перемовини з іншими політичними силами. Тож, у відповідь на ці безпідставні звинувачення хочу дещо прояснити. Виконуючи покладені партією на мене обов’язки, я дійсно займався адмініструванням домену партії. Проте, на прохання представників секретаріату (під час реорганізації IT-відділу), я передав керування доменом вповноваженій на це особі.

Жодних спроб викрадення домену не робив. Інформація про мої перемовинами з іншими політичними силами щодо участі у виборах до Верховної Ради України також не відповідає дійності. Насправді, всі ці звинувачення є просто смішними. Начебто хотів вкрасти домен, але не вкрав. Начебто вів перемовини з іншими партіями, але на вибори не пішов. Логіка таких звинувачень просто відсутня. Тож, оскільки кожен має відповідати за свої слова, я звернувся із позовом до суду щодо захисту моєї ділової репутації, честі та гідності.

 

Андрей Богданович Андрей Богданович , Блогер, эксперт по вопросам доступа к публичной информации и борьбе с коррупцией
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram