ТОП-5 книжок, які прикрасять ваш літній відпочинок

Про особливу важливість читання саме влітку нас з дитинства привчала шкільна система та батьки. Ці довжелезні списки містили багато книжок, які так ніколи й не були прочитані. Ми, в свою чергу, пропонуємо п’ять книжок, які дійсно прикрасять ваш відпочинок цього літа.

Пола Гоукінз "Глибоко під водою"

Пола Гоукінз – авторка гучного мегабестселера «Дівчина у потягу», який отримав визнання в усьому світі. Після першої публікації в січні 2015 року книжку було продано накладом понад 20 мільйонів примірників. Цей роман 79 тижнів тримався у списку бестселерів The New York Times. Три місяці це була книжка № 1 у світі. За ії сюжетом створено фільм, головну роль в якому зіграла Емілі Блант. Стрічка стала однією з найгучніших прем’єр 2016 року.

Новий роман Гоукінз «Глибоко під водою» вже став одним з найочікуваніших прем’єр року, а голлівудські продюсери одразу після виходу книжки в США почали підготовку до її екранізації.

Гарне мирне містечко. А поруч із ним Затон Утоплениць – затока, яка протягом століть забирала життя десятків жінок. Письменницю Нел Ебботт зачаровували моторошні легенди про це місце і його жертв. Та ось Нел стала однією з них… Сьогодні мешканці містечка вже не мають вибору: його зробили за них сто років тому, а може, кілька століть. Загадку потрібно розгадати до того, як темна вода прийме у свої глибини нову жертву.

Максим Бутченко "Куркуль"

Максим Бутченко - український письменник і журналіст, який народився у місті Ровеньки Луганської області й працював на донбаській шахті більше 12 років. У 2012 році отримав другу освіту й переїхав до Києва. Працював в суспільно-політичному тижневику «Кореспондент», звільнився з нього після того, як журнал купив олігарх Сергій Курченко. Під час Євромайдану Бутченко працював в журналі «Фокус», а потім став частиною команди щотижневика «Новое время», що став одним з найвпливовіших журналів країни.

Роман «Куркуль» - це історія родини Шевченків з Харківщини, яка основана на реальних подіях 30-х років минулого сторіччя.

Драматична історія протистояння двох братів. Найтрагічніші події української історії показано через долю однієї сім’ї. Голодомор та заслання не можуть зламати людину. Але коли брат йде на брата і між ними ворожнеча – це найтяжче випробування долі.

Джен Сінсеро "Крутість тобі личить: як перестати сумніватися в собі й почати жити на повну "

Джен Сінсеро – автор бестселерів та успішна тренерка, котра допомогла чималій кількості людей змінити особисте та професійне життя завдяки приватним заняттям, публічним виступам, рекламним проспектам, продуктам та книжкам. Вона виступала на сценах по всьому світу й тренувала справжніх супер-героїв, допомагаючи своїм клієнтам побудувати бізнес-мрії, стати авторами бестселерів The New York Times, укладати ділові угоди на мільйон доларів, знайти свою споріднену душу.

Ти досі скиглиш, що твоє життя нудне і позбавлене сенсу? При цьому ти й пальцем не поворушив задля здійснення мрії. А вона успішна і щаслива: мандрує світом і насолоджується власним життям. Їй не байдуже, що ти досі вперто марнуєш своє. Джен Сінсеро доводить: будь-хто здатен досягти успіху, адже те, чого ти прагнеш, для тебе вже давно існує. І щоб отримати бажане, достатньо змусити себе зробити лише одну просту річ: ти маєш не просто ЗАХОТІТИ змінити своє життя, а ВИРІШИТИ його змінити. У цьому виданні ще чимало порад – простих і практичних, а подекуди й зухвалих та неочікуваних.

Джон М. Кутзее "Безчестя"

Джон Максвелл Кутзее – всесвітньовідомий південноафриканський письменник, лауреат Нобелівської премії з літератури (2003). Він також двічі отримував Букерівську премію (1983, 1999) за свої твори.

Професор Девід Лур’є не справляє враження на студентів, мало цікавих до англійської літератури ХІХ століття. У свої п’ятдесят два він уже двічі розлучений, однак не втрачає інтересу до жінок і шукає можливості задовольнити інтимні потреби. Рідко буває семестр, коли він не закохується в котрусь зі студенток. Проте інтрижка з Мелані Ісаакс вибиває його з усталеного ритму й веде до незворотних змін. Професор переїжджає до доньки в село, де й починається новий, надто складний етап у його житті…

Ренсом Ріггз "Казки про дивних"

Розкішне зібрання дивовижних і неймовірних історій, які приховують у собі загадки інших світів, переносять читача в інший час та простір, змушують захоплюватися сміливістю героїв Ренсома Ріґґза і вчитися вірити в диво.

Легенди супроводжуються коментарями Мілларда Наллінгса, есквайра, одного з вихованців «Дому дивних дітей міс Сапсан», що є «живим свідченням корисності цих оповідань». 10 чарівних історій, не схожих одна на одну, безліч дивовижних героїв, таких саме дивних, як і ті люди, які зачитуються казками Ріґґза.

Вікторія Столяренко Вікторія Столяренко , ​Керівник видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля»
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram