ГлавнаяБлогиБлог Виктора Неганова

Кривава стрілянина у Закарпатті та нові здобутки клану Шимонів

Вже понад рік минув з моменту кривавих розбірок між угрупованнями контрабандистів за участтю представників Правого Сектору, які сталися 11.07.2015 у м. Мукачеве на території бази відпочинку народного депутата Михайло Ланьо. Організатори та ключові фігури цієї ситуації так і не притягнуті до відповідальності.

Проте є особи, які за цій рік у Закарпатті лише здобули від такого ходу подій. До них належить і сімейство першого заступника прокурора області Івана Шимона. Ні для кого із місцевих не є секретом, що деякі представники прокуратури області мають пряме відношення до кришування незаконної вирубки та реалізації ділової деревини, у тому числі за кордон. Не є також секретом обставини кришування незаконного переміщення через кордон інших товарів та кришування незаконних гральних закладів. Звичайно все це робиться за участтю певних гнилих представників підрозділів боротьби з економічною злочинністю в області.

Так в мережу потрапило відео, як Шимон Василь Васильович 1987 р.н. - який є близьким родичем першого заступника прокурора області Івана Шимона та при цьому займає посаду начальнику відділення Тячівського району УЗЕ ГУНП області у сільському барі наводив страху перед простими громадянами просто тому що він “царьок”.

Зазначений працівник УЗЕ оформив на дружину 4 автівки: у тому числі Мерседес 2000 р.в., Ауді А4 2008, Мерседес СLS 5.0 2005 р.в., при цьому сам користується незадекларованим авто Toyota Land Cruiser. Має повну підтримку свого керівника Банка — дружина якого, до речі, володіє мануфактурами по обробці деревини.

Фото: Віктор Неганов
Фото: Віктор Неганов
Фото: Віктор Неганов

Фото: Віктор Неганов

Також маю надію, що керівництво ДЗЕ Національної поліції також невідкладно зробить кадрові висновки.

Виктор Неганов Виктор Неганов , Голова громадської організації "міський рух на захист прав громадян "Народний Контроль", кандидат юридичних наук
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram