ГлавнаяБлогиБлог Сергія Міщенко

В Гнідині намагаються зірвати мою зустріч з виборцями

У мене завтра запланована зустріч на моєму виборчому окрузі у селі Гнідин Бориспільського району. Як повідомили активісти моєї команди, дільничний міліціонер зриває оголошення про проведення зустрічі, за ніби то вказівкою сільського голови.

Виборча кампанія вже давно закінчилась, але сільський голова продовжує боротись зі мною, вже як з народним депутатом. Виникає питання, для чого? Перед ким зараз намагається вислужитись сільський голова села Гнідин?Після виборів я провів сотні зустрічей з виборцями. Завжди, вони зводяться до одного: люди потребують і просять допомоги, бо вирішити свої питання за допомогою депутатів сільрад, чи сільських голів – вони давно втратили надію. Тому йдуть на мої зустрічі зі своїми проблемами і болями.

І хоча у мене, як народного депутата не так багато важелів вирішити проблеми виборців, але в багатьох питаннях вдається допомогти. Найголовніше, що часто це питання не окремо взятої людини, а цілих громад одного, а то й більше сіл.

В людей різними оборудками намагались забрати землю, закрити поліклініки. Завдяки людям, співпраці з місцевими сільрадами – ці речі вдалось зупинити.

Мої зустрічі з виборцями – це не політичні акції, а робота депутата-мажоритарника і обов’язок допомогти своїм виборцям, звичайним людям.

А тим, хто цього не розуміє, я хочу нагади частину 1 статті 351 закону України "Про статус народного депутата України": Невиконання службовою особою законних вимог народного депутата України, депутата місцевої ради, створення штучних перешкод у їх роботі, надання їм завідомо неправдивої інформації - караються штрафом від ста до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Сергій Міщенко Сергій Міщенко , Народний депутат України
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram