ГлавнаяБлогиБлог Сергія Міщенко

Полковники-диверсанти та «липові» журналісти (ВІДЕО)

Заляпані та зірвані біллборди, наклепницькі статті та заборона проводити зустрічі - це лише квіточки. Виборча кампанія у 98 окрузі переходить у стадію «гри без правил». Задіюють навіть тих, хто мав би бути поза виборчим процесом. Наприклад, під наглядом двох полковників міліції невідомі зняли мій біллборд, який було розміщено на флагштоці АЗС при в’їзді у Бориспіль. Одразу зазначу – це був саме біллборд, який корівництво заправки повісило за власною ініціативою. Як це було можна подивитися на відео, яке відзняв водій одного з авто.

Фото: Надано автором

Тепер полковники міліції мають познімати мої розтяжки, які так само добровільно, без грошей, повісили на своїх будинках та балконах квартир мешканці Борисполя, Згурівки, Яготина та Переяслав-Хмельницького. Варіантів донести свою позицію в опозиційного кандидата не так вже і багато, оскільки місцева влада заборонила надавати мені площі для власної політичної агітації.   

Обстріляти фарбою біллборд або його зірвати – це дрібні витівки. Тому мої провладні опоненти найняли кілька бригад, які зривають листівки та погрожують агітаторам. Одну із таких груп, на білій «дев’ятці», перестріли у селі Сулимівка. Кремезні хлопці виявилися позаштатними кореспондентами бориспільської газети «Трудова слава». Я часто спілкуюся з місцевими журналістами, але саме таких ні я, ні мої помічники, ні, - що важливо, головний редактор видання, - у Борисполі раніше не бачили.

Як вдалося з’ясувати, «липові» журналісти пересувалися на авто з краденими номерами. Ще одне авто, позашляховик, пересувалося за моїми агітаторами взагалі без номерів.

Помічено, що штаби конкурентів активізовують чорні PR-технології як тільки отримують дані соціологічного опитування. Напевн, рейтинги їх не радують, тому вони і вдаються до послуг міліції та «липових» журналістів, які їздять на краденому авто.

Сергій Міщенко Сергій Міщенко , Народний депутат України
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram