Відпочинок з користю: як гадяцькі діти вивчають іноземну мову?

Учні Римарівської школи не тільки відпочивають на літніх канікулах, але й вивчають англійську із носієм мови — волонтером із Америки.

Фото: Надано автором

Під керівництвом вчителя англійської мови Оксани Василенко римарівські школярі зняли відео «Запросіть волонтера до своєї школи» та взяли участь у проекті мовних таборів «Go Сamp». Так учні здобули перемогу в цьому проекті і, ось уже, майже, 3 тижні волонтер на ім’я Шаунаніта допомагає дітлахам удосконалювати навички з іноземної мови.

Разом із “новим” викладачем діти у мовному літньому таборі в ігровій формі вивчають іноземні слова, вдосконалюють вимову, а також весело і з користю проводять вільний час.

Я відвідав мовний табір, де поспілкувався із щасливими дітлахами, які із задоволенням вдосконалюють знання з іноземної мови разом із волонтером.

Також я мав змогу поспілкуватися із Шаунанітою та розповісти їй про наш Гадяцький район більш детально. Передовсім, поговорив з нашою іноземною гостею про інновації в освіті та медицині, які ми поступово впроваджуємо у нашому краї.

У 21 столітті складно уявити собі успішну людину без знання іноземних мов. Уміння вільно спілкуватися англійською все частіше не забаганка, а вимога часу.

Згідно із стратегією розвитку України, до 2020 року вільно володіти англійською мають не тільки держслужбовці, а й всі жителі держави.

Я вважаю, що ми — українці маємо стати сучасною, цивілізованою, розвиненою, європейською країною. Ми на вірному шляху і не збираємося зупинятися на досягнутому.

Уже зараз наша команда поставила собі завдання на наступний рік: залучити більше волонтерів і максимальними забезпечити мовні табори Гадяцького району IT-технологіями і обладнанням.

Я переконаний, мовні табори для дітей — відмінний спосіб підтягнути англійську, весело відпочити та знайти нових друзів.

Олексій Матюшенко Олексій Матюшенко , депутат Полтавської обласної ради
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram