ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Королевське покращення

Королевська пропонує підвищити зарплату віце-прем'єрам.

У відповідному документі, який новий міністр подала до уряду, зарплати віце-прем’єр-міністрів зростуть до 40 тисяч гривень на місяць. Це у той час, коли мільйони українських громадян не мають за що шмат хліба купити. Сьогодні мінімальна пенсія зросла аж на 2 гривні, а бюджетники на новорічні свята взагалі залишились без грошей, які заборгував їм уряд.

Фото: Макс Левин

А й правда - навіщо думати про людей? Краще задовольнити бажання своїх давніх друзів-олігархів. Мені цікаво, постанову про підвищення зарплат чиновникам Королевська писала у стані післяноворічного похмілля чи відпочиваючи з цими давніми «друзями» на Мальдівах? Усю свою виборчу кампанію вона декларувала, що українці матимуть по 1000 євро зарплати та по 500 євро пенсії. 

І що ми бачимо – у людини, яка 40 років мала неприривний стаж, пенсія зросла всього на 2 гривні. Не соромно тобі, Наталю, після своїх перших «талановитих» кроків на посаді міністра дивитись в очі простим громадянам? Саме тому, я підготував депутатський запит з вимогою роз’яснити таку ініціативу новоспеченого міністра праці і соціальної політики, а також вказати, хто надав їй повноваження майже вдвічі підвищувати зарплати урядовцям.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram