ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Я не буду балотуватись у Верховну Раду

Мій обов'язок перед Богом і співвітчизниками - радикально змінити ситуацію у Києві, тому я вирішив не балотуватися до Верховної Ради ні за списком, ні за мажоритарним округом.

Фото: Макс Левин

Я 23 роки живу в цьому дивовижно красивому місті, і жодного разу наша столиця не мала такої влади, яка б реально розвивала Київ і захищала інтереси його мешканців. Від минулих очільників було більше шкоди. Недаремно вони запам'яталися понад усе своїми корупційними діяннями. Нинішній міський голова Попов нічим не кращий, він представляє бандитську Партію регіонів. А Кличко навіть ніяк не може пояснити, куди він балотується: до Верховної Ради чи у градоначальники.

Київ - унікальне місто з фантастичним потенціалом розвитку, давній княжий град на перехресті цивілізацій. Ми зробимо Київ справжньою столицею світу - економічним, культурним і геополітичних центром, де будуть прийматися стратегічно важливі рішення. У кожного киянина буде високооплачувана робота, соціальний захист і гідне життя. Найближчим часом ми публічно презентуємо нашу київську команду і програму радикальних дій "Київ - столиця світу".

Я на сто відсотків впевнений у своїй перемозі на мерських виборах та у тому, що РПЛ сформує більшість у Київраді.

Тому я був змушений зробити вибір. І я відмовитися від особистого балотування до парламенту. Я не можу не бути чесним з людьми, не можу дурити їм голову. Я впевнений, що ми наведемо лад в Києві, і у 2015 році з мера я піду у Президенти України, показавши на прикладі столиці, що ми можемо змінити життя своєї країни. Так, як Жак Ширак з мера Парижа пішов у Президенти Франції. Так, як мер Сеула Лі Мьон Бак, зробивши своє місто потужним фінансовим центром, згодом став Президентом Південної Кореї.

Що стосується парламентських виборів, то наша політична сила братиме в них участь: ми виставимо найбільш достойних молодих кандидатів по всім виборчим округам. А список РПЛ очолить людина, якій я довіряю.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram