ГлавнаяБлогиБлог Олександра Аронця

Чому Симоненко не святкує уродини Бандери?

Прочитав новину, де Петя Сіманєнка розпинається про те, що він єдиний захищає українську культуру та українські традиції. Це звісно дуже похвально. Ми це вітаємо :) Але його фраза про те, що начебто "Свобода" ніколи не була на Хрещатику перекреслює всі його "теплі" і "щирі" слова про захист української культури та традицій. Чому?

Починаючи з 2006 року, "Свобода" щорічно проходить Хрещатиком першого січня, в День народження Героя України Степана Бандери. Звісно Сіманєнка і його партія псевдо комуністів, прислужників олігархів, не можуть цього знати. Адже для комуністів 1 січня не існує! Насправді в українських націоналістів є дуже міцний союзник - бодун! Тому для комуністів після 31 грудня відразу наступає 2 січня. Олів'є та горілка роблять свою справу, через це головний прислужник олігархів не чув про традиційне українське свято - День народження Степана Бандери.

Отже залишимо комуністів сам на сам з бодуном, натомість всіх українців запрошуємо 1 січня 2013 року на смолоскипний марш з нагоди Дня народження Провідника Організації Українських Націоналістів, Героя України Степана Бандери. Початок маршу – о 18:00 біля пам'ятника Тарасові Шевченку. Після чого марш пройде бульваром Шевченка та Хрещатиком і завершиться мітингом на Майдані Незалежності.

І хоча для деяких цей марш буде восьмим, а для декого першим, це стало доброю традицією, коли тисячі тверезих хлопців та дівчат показують Києву, що не обов'язково напиватися, щоб мати хороший настрій, не обов'язково прокидатися 2, або й 3 січня і не пам'ятати, як попав додому. До слова за здоровий спосіб життя виступав сам Степан Бандера. Тому слід продовжувати українську традицію, до чого всіх закликаємо.

Відповідні заходи створені в соціальних мережах, прохання долучатися та запрошувати друзів: Facebook. Вконтакті.

Слава Україні!

Олександр Аронець Олександр Аронець , Політичний експерт ГО «Всеукраїнска Люстрація»
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram