ГлавнаяБлогиБлог Андрія Лозового

Смарагди межигірського Раджі

Символічно, що Янукович приймає ключові парламентські рішення, знаходячись в Індії. Річка Ганг підказує йому кадрову самсару.

Споглядаючи Ганг, він побачив рибака - і зрозумів, що це знак. Перша думка була такою: Рибаков. Але Хануманукович зрозумів, що назначати верховним брахманом Сансаду тушку з варни шудр - це не солідно. Крішна не підтримає. Тому Рибак.

Рішення, хто буде спікером Верховного Сансаду, здається, здивувало всіх. Брахмани-регіонали не знайшли в собі мудрість зрозуміти волю межигірського Раджі. Опозиційні кшатрії втратили надію і волею Шіви легітимізували Верховний Сансад в обмін на призначення Мартиненка верховним брахманом паливно-енергетичного комітету.

Шудри-тушки шукають шлях до покращення карми вже сьогодні. Плем'я Табалових вже опустилося з варни кшатріїв у варну шудр. Кшатрії-свободівці намались вчинити ритуальне спалення шудр Табалових. На жаль, невдало.

А вайшії-комуністи, зрозумівши, що триста зелених смарагдів Раджі вони, все одно, не отримають, пішли на поступки. Всі чекають реінкарнації Азарова, який у новому житті сподівається зберегти себе у попередній плоті, хоча Сім'я Раджі молить Вішну, щоб Азаров перетворився на мавпу, яка житиме у Сансаді. Сьогодні священні недоторкані корови нового скликання вперше пішли на галявини Верховного Сансаду на пасовище бюджетної трави.

Інтрига у тому, хто буде верховним брахманом бюджетного комітету: Лук'янов, Порошенко, Азаров, Тігіпко, Макеєнко чи бодхісатва Ляшко?

Від стабільності до мокші! Від добробуту до нірвани!

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram