ГлавнаяБлогиБлог Андрія Лозового

853 дні в неволі

Хіба нам може бути байдуже?

Фото: Надано Андрієм Лозовим

853 дні за ґратами. 853 дні не бачити нормально дружин, дітей, батьків, друзів... Схаменіться, добрі люди, бо лихо вам буде - батько Тарас нам заповідав, на жаль, актуально. Цинічно іти на Майдан проти Януковича, забиваючи на тих, хто цей режим реально знищував. Забиваючи на тих, кого найбільше бояться і тому тримають в тюрмі. Забивати на них - це втрата совісті. Це страшніше, ніж служити владі прямо, розповідаючи про свою опозиційність...

Особливо це стосується народних депутатів і журналістів.

853 дні перебувають в ув'язненні так звані васильківські терористи, яких звинувачують у спробі демонтажу пам'ятника Леніну у Борисполі, який ще до звинувачень демонтувала... місцева влада.

Тому, браття і сестри, заради милосердя й солідарності нам усім треба прийти до них на суд, де будуть оголошувати вирок.

І, якщо завтра прийдуть до вас - не нарікайте, забиваючи сьогодні про підтримку нинішніх політв'язнів.

Ігор Мосійчук, Сергій Бевз, Володимир Шпара - це герої, які дістали регіоналівську банду настільки, що зараз ці козаки по іншу сторону ґрат.

Хто не прийде на суд - нехай потім не жаліється, якщо репресивний апарат прийшов і до нього.

За 853 дні ці хлопці не зламалися і не здалися. Якби в Україні була б принаймні 1000 таких людей - ми вже жили б у іншій державі.

Понеділок, 23 грудня, 15:00, Києво-Святошинський райсуд, Мельниченка, 1.

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram