ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Навіщо я показав дулю донецьким

Я завжди буду за народ і разом з ним, тому і підтримав громадську правозахисну організацію жителів Донбасу у протистоянні з місцевою владою.

Люди, які раніше підтримували Партію регіонів, сьогодні більше не можуть терпіти такого «покращення життя». Вони звернулися до ряду депутатів та чомусь тільки я відгукнувся і приїхав їх підтримати.

Фото: Предоставлено Олегом Ляшко

Ми вимагали припинення політичних репресій і фальсифікацій кримінальної справи проти депутата Ленінської райради, мого помічника Дмитра Верзілова. Ці держиморди настільки зажерлися в своїх чиновницьких кріслах, що забули, хто їх і для чого в них посадив. Дулю з маком вони отримають, а не владу.

Ці продажні шкури зігнали до входу облради десятки міліціонерів, щоб захистити себе від людей. Та хто ж їх може побити, вони ж самі кого хоч поб’ють.

Я показав на мітингу фігуру з трьох пальців у напрямку Донецької облдержадміністрації, - виразивши не тільки своє ставлення, а й відношення мільйонів українців, до «політичного безладу», який відбувається у нашій країні.

Ви подивіться, хто сьогодні прокурор Донецької області – Володимир Вишинський, так він не зраджує традиціям свого прізвища, в 30-ті роки генеральний прокурор СРСР Андрій Вишинський мільйони невинних людей розстріляв. Сьогодні його послідовники на людей, які намагаються домогтися виконання конституційних прав, кримінальні справи заводять і по тюрмам саджають, а справжні злочинці, які грабують українців, сьогодні при владі. Та якщо вже в центрі Донецька тисячі людей виходять на мітинги протесту, то не важко здогадатися, що скоро прийде кінець цій злочинній владі і ніякими тюрмами вони нас не залякають.

Я також не залишу без уваги звернення жителів Маріуполя, які зібралися, щоб відстояти залізничну дорогу та відновити рух поїздів, які познімали з маршрутів.

Ми доб'ємося відновлення залізничного сполучення. Якщо не зрозуміють, то на рейки разом ляжемо. Прикуємо себе і не зійдемо, поки не відновлять ті поїзди, які тут ходили. Я буду звертатися з вимогами до прем'єр-міністра, президента та до керівництва Укрзалізниці. В Маріуполі надзвичайна екологічна ситуація. Повітря забруднене настільки, що без протигазу місцевим мешканцям там не можна знаходитися, проте вони живуть у таких умовах все життя, та на жаль, владу не хвилюють ці питання.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram